„Staiga prarado ryšį.“ Dingo spec. pajėgos. Sensacija. Kas nutiko  ()

Paslaptingai dingo Rusijos gvardijos spec. pajėgų grupė.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-20 „Staiga prarado ryšį.“ Dingo spec. pajėgos. Sensacija. Kas nutiko  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Netoli Greivorono miesto Belgorodo srityje, kur vyksta įnirtingos kovos, paslaptingai dingo Rusijos gvardijos spec. pajėgų grupė. Apie tai pranešė Rusijos „Telegram“ kanalas „Kremliovskaja tabakiorka“, remdamasis savo šaltiniais, praneša Dialog.UA.

Šaltinis pažymėjo, kad Maskva skelbia labai mažai informacijos apie mūšius Belgorodo srityje, nes tai „gadina“ Rusijos diktatoriaus Putino perrinkimo foną.

Tačiau ten vyksta labai sunkūs mūšiai.

[Vokietija+Kuponas!] Puikios kokybės pripučiamos „WKERSIY“ SUP lentos smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video)
2721

Iš Vokietijos

Specialus kuponas

Greitas ir saugus pristatymas

Ypatingai geros kainos

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Kai kuri informacija vis tik patenka, ir, deja, ji ne visada yra gera. Pirmadienį (kovo 18 d. – red.), netoli Greivorono miesto, esančio Belgorodo srityje, Rusijos gvardijos specialiųjų pajėgų grupė staiga „prarado ryšį“. Grupėje buvo penki kariai, kurie automobiliu judėjo į priešakines linijas“, – pranešė „Telegram“ kanalas.

Kanalas patikslino, kad automobilis netrukus buvo rastas susprogdintas netoli Greivorono. Šalia auromobilio nebuvo jokių kariškių pėdsakų, įskaitant kūnų fragmentus.

 

„Generalinio štabo šaltiniai užsiminė, kad galėjo būti išdavystė ir perėjimas į priešo pusę“, – patikslino Rusijos šaltinis.

Kovos Rusijos Federacijos Belgorodo ir Kursko sričių pasienio zonose prasidėjo kovo 12-osios naktį. Rusijos išvadavimo pajėgos („Rusijos savanorių korpusas“, legionas „Rusijos laisvė“, „Sibiro batalionas“ ir kt.), kovojusios Ukrainos pusėje, prasiveržė per sieną ir pateko į Rusijos Federacijos teritoriją. Jos užėmė kelias pasienyje esančias gyvenvietes.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(236)
(4)
(232)

Komentarai ()

Susijusios žymos: