Tokia situacija. Kur dingo didelės Ukrainos operacijos  ()

Ukrainos pajėgos visada buvo mažesnės ir kukliau ginkluotos nei rusų. Tačiau anksčiau jos vykdė dideles operacijas. Kodėl jų nebeliko?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos sausumos pajėgų rezervistų tarybos pirmininkas Ivanas Timočko teigia, kad Ukrainos pajėgos šiuo metu aktyviai ginasi ir neatlieka didelio masto operacijų. Daugumoje fronto sektorių sumažėjo ir priešo atakų intensyvumas.

„Priešas bando susitelkti ir pulti, susitelkti ir pulti. Nors aktyviai ginamės, ginkluotosios pajėgos šiuo metu nevykdo didesnio masto karinių operacijų. Taip yra dėl daugybės veiksnių, tačiau dabar tokia situacija fronto linijoje“, – aiškino Timočko.

[Vokietija+Kuponas!] Puikios kokybės pripučiamos „WKERSIY“ SUP lentos smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video)
2773

Iš Vokietijos

Specialus kuponas

Greitas ir saugus pristatymas

Ypatingai geros kainos

Ribotas kiekis

Išsamiau

Bent vienas iš tų veiksnių tikrai yra artilerijos amunicijos trūkumas ir JAV delsimas skirti finansavimą naujai ginkluotei. Intensyviai naudojama šarvuota technika genda, yra pamušama ar sunaikinama, o kol kas pakeisti ją sunku.

Anot jo, rusai atakų intensyvumą sumažino dėl to, kad, tikėtina, buvo vykdoma rotacija. Rusai bando tyrinėti fronto liniją ir prisitaikyti prie dabartinių karo sąlygų. Jie apsižiūri, kokias priemones dar turi, kur galėtų pajudėti pirmyn. Tik prisitaikę ir pasiruošę rusai bandys toliau pulti.

 

Be to, mažesnis atakų skaičius gali būti siejamas su Rusijos savanorių – legiono „Rusijos laisvė“, Rusijos savanorių korpuso ir Sibiro bataliono – karine operacija Belgorodo ir Kursko srityse.

(37)
(3)
(34)

Komentarai ()

Susijusios žymos: