„Vienas smūgis ir viskas.“ Jie dar nežino. Viskas pajudės  (1)

Įvykiai kare Ukrainoje įgauna pagreitį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įvykiai kare Ukrainoje įgauna pagreitį. NATO kariuomenė gali oficialiai įsitraukti į karo veiksmus, tada įvykiai vystysis daug greičiau ir tai bus visiškai kitoks karas.

Tačiau situacijos raida priklausys ir nuo to, kiek Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas norės imtis kraštutinių priemonių. Tokią nuomonę išsakė „Sotnik-TV“ kanalo vyriausiasis redaktorius, žurnalistas, rašytojas ir publicistas Aleksandras Sotnikas per pokalbį „Glavred“.

„Manau, kad reikalai paspartės. Daug kas priklausys nuo Putino veiksmų, nuo jo noro imtis kraštutinių priemonių. Matyt, jis labai užsispyręs ir yra paralelinėje realybėje. Ne tik jis, bet ir visi aplinkiniai. Visi jie svaigsta iliuzijomis, haliucinacijomis. Tai priešmirtinė agonija. Ten visiems paranoja: vieniems siena tapo mira, kitiems pasirodė Dievo Motina, tretiems dar kažkoks kitas ženklas. Ir jie tuo tiki, tie viduramžių laukiniai, barbarai. Tai yra antišalis, antivalstybė, antimaterija“, – pažymėjo Sotnikas.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! El. dviračiai, projektoriai, iki 10000W inverteriai ir šlifuokliai. Labai riboto laiko (Video)
2931 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-03-25

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Drillpro 388VF“ - kampinis šlifuoklis su 2 baterijomis

2) „KAISDA K7S“ - sulankstomas 350W el. dviratis

3) „ONESPORT OT18“ - 250W el. dviratis

4) „Lenovo Thinkplus Air H6“ - išmanusis 1080P vaizdo projektorius

5) „Lenovo Xiaoxin100“ - 1080P vaizdo projektorius

6) „Excellway“ - 1600W-10000W galios keitiklis (inverteris)

Išsamiau

Jis pažymėjo, kad, jo nuomone, viskas vystysis laisvo kritimo pagreičiu. Anot Sotniko, oficialiai stoti į karą gali  NATO kariškiai, tada viskas pajudės ir prasidės visiškai kitoks karas.

 

„Noriu pabrėžti, kad su tikrais XXI amžiaus ginklais okupantai dar nesusidūrė. Ukrainos ginkluotosios pajėgos, Ukraina kovoja su XX amžiaus ir XXI amžiaus pradžios ginklais. Tačiau rusai šiuolaikinių ginklų dar neišbandė. Jie nežino, kas yra F-16, o tuo labiau, kas yra F-35. Jie nežino, kas yra „Apache“, kaip yra, kas būna, kai skrenda „Tomahawk“. Jie nežino, kad vienas smūgis ir viskas – 30 km zona sudeginama“, – sakė žurnalistas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(228)
(11)
(217)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: