„Kaukia sirenos. Evakuojami vaikai.“ Rusijoje skelbiamas pilietinis karas  (1)

Rusijos piliečiai kovoja vieni su kitais.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-21 „Kaukia sirenos. Evakuojami vaikai.“ Rusijoje skelbiamas pilietinis karas  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje skelbiama evakuacija. Vykstant Rusijos sukilėlių ir Rusijos ginkluotųjų pajėgų armijos dalinių kautynėms, Rusija pradeda naują kelių tūkstančių vaikų evakuacijos etapą iš Belgorodo srities. Pasak regiono gubernatoriaus, per praėjusią savaitę regione per kautynes ​​žuvo mažiausiai 16 rusų ir apie 100 buvo sužeista, rašo „The Times“.

Anot jo, Rusijos valdžia planuoja evakuoti apie 9 tūkst. vaikų. Taip pat pranešama, kad antradienį, vykstant kovoms, Nikolskoje kaime žuvo keturi žmonės.

[Vokietija] Kavos aparatas. Aukščiausios kokybės ir nuostabi kaina. Paskutiniai vienetai! („ZZUOM“)
3740

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Regiono sostinė Belgorodas vis labiau primena Ukrainos fronto miestą. Kai praeitą savaitę „The Times“ lankėsi mieste, dažnai kaukdavo oro antskrydžių sirenos, o oro gynyba virš miesto numušė kelias raketas. Daugiau nei 20 civilių žuvo per vieną dieną, kai gruodį Belgorodas pateko į Ukrainos raketų apšaudymą“, – rašo britų žurnalistai.

Prasideda pilietinis karas. Praėjusią savaitę trys Rusijos sukilėlių grupės, besipriešinančios Putino režimui, surengė tarpvalstybinius reidus Belgorodo ir Kursko srityse. Tiesą sakant, Rusijoje vyksta pilietinis karas, nes abiejose konflikto pusėse Rusijos piliečiai kovoja vieni su kitais.

Sukilėlių reidai buvo suplanuoti taip, kad sutaptų su prezidento rinkimais, per kuriuos V. Putinas laimėjo penktą kadenciją. Visos ginkluotos grupuotės – legionas „Rusijos laisvė“, RSK ir „Sibiro batalionas“ – neslepia, kad ruošiasi nuversti Putiną.

 

Kovos Rusijos teritorijoje sužlugdė Kremliaus pastangas sumažinti konflikto pasekmes paprastiems rusams. Rusija taip pat pamatė daugybę Ukrainos bepiločių orlaivių atakų į giliai jos teritorijoje esančius energetikos objektus, kurie, kaip manoma, sumažino jos naftos perdirbimo pajėgumus 7 proc.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(187)
(4)
(183)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: