[ŽT] „Deja. Kitos išeities nėra.“ Bus didelė audra. Į karą jungsis dar 2 šalys (Video)  ()

„Dalyvavimas kare yra neišvengiamas.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

2022 m. vasario 24 d. ES šalys „prisimerkė“ ir dvejus metus tyrinėjo viena kitą. Jos bijo pažvelgti ne tik į ateitį, bet netgi į tai, kas vyksta aplink jas. Bet, matyt, lengvas veidinio nervo paralyžius Macronui akimirkai atvėrė akis ir jis išvydo artimą (ir baisią) ateitį, todėl jis garsiai ištarė tai, ką visi ir išgirdo (apie prancūzų kariuomenės įvedimą į Ukrainą – red.).

Tokią nuomonę interviu Olesiai Bacman išsakė Rusijos opozicijos publicistas ir karo-politikos analitikas Aleksandras Nevzorovas.

Anot analitiko, Prancūzijos ir JK, taip pat visų kitų (Europos šalių – red.) dalyvavimas kare yra neišvengiamas, todėl net kažkaip juokinga apie tai diskutuoti. „Akivaizdu, kad kitos išeities nėra. Deja“, – sakė Nevzorovas.

 

Rusijos Federacijai ekspertas prognozuoja visišką šalies išnykimą. „Putinizmas prasiskverbė į visas valdžios institucijas, bet tai, kaip bebūtų keista, neprideda stiprybės pačiam režimui. Visos struktūros pasmerktos greitam ir siaubingam žlugimui kartu su reichu. Tai garantuoja ne tik šalies žlugimą, bet ir jos susinaikinimą, ir nėra jokių šansų, jokių perspektyvų. Tik klausimas kada“, – kalbėjo opozicionierius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(114)
(5)
(109)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: