[ŽT] Vienas didžiausių teroristų išpuolių per pastarąjį dešimtmetį. Aukų skaičius smarkiai auga  (5)

Per žudynes „Crocus City Hall“ netoli Maskvos žuvo daugybė žmonių, tačiau visos aukos dar net nebuvo suskaičiuotos. Tyrėjai dar tvarko sudegusią koncertų salę ir vis randa kūnų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-23 [ŽT] Vienas didžiausių teroristų išpuolių per pastarąjį dešimtmetį. Aukų skaičius smarkiai auga  (5)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pranešama, kad jau žinoma apie 115 žuvusių žmonių. Vietos gubernatorius Andrejus Vorobjovas sakė, kad „aukų skaičius smarkiai didės“. Daug žmonių buvo nušauti keturių į pramogų centrą įsiveržučių teroristų, bet daug nusinuodijo degimo produktais.

Teroristai padegė pramogų centrą ir šaltakraujiškai automatiniais šautuvais šaudė žmones. Žmonės bėgo ir slėpėsi tualetuose, koridoriuose, kitose patalpose, kur daug jų ir užduso.

[Vokietija] Tik 37€ už akumuliatorinį trimerį! Su 2 baterijomis, įkrovikliu, peiliais ir žaibišku pristatymu. Paskutiniai vienetai
3170 3

Mažiausia kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais

Išsamiau

Ugniagesiai prie „Crocus City Hall“ pasirodė gana greitai, bet negalėjo įžengti į vidų, nes ten dar veikė teroristai. Specialiosios pajėgos pasirodė tik po valandos, pastatas jau degė atvira liepsna. Dar dvidešimt minučių buvo laukiama šturmo grupės, kuri įsiveržė į vidų ir patvirtino, kad teroristų grėsmės nebeliko. Tik tuomet pastatas pradėtas gesinti didelėmis pajėgomis.

 

Pagal aukų skaičių tai yra vienas didžiausių teroristinių išpuolių per pastarąjį dešimtmetį.

(45)
(4)
(41)

Komentarai (5)