„Jungtinės Valstijos subliuško kaip balionas.“ Ką daro Europa  ()

Europa dabar imasi iniciatyvos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo 21 ir 22 naktimis įvykusios šalies agresorės Rusijos raketų atakos prieš Ukrainą tik sustiprins Europos įsitikinimą dėl pagalbos teikimo Ukrainai svarbos.

Tačiau šios atakos nepastūmės Europos šalių pagalbos dėl vienos paprastos priežasties – pagalbos skyrimas ir teikimas ir taip nėra sustojęs, Europa paprasčiausiai negali to padaryti greičiau. Tokią nuomonę „Glavred“  išsakė karo ekspertas, atsargos pulkininkas Olegas Ždanovas.

[EU+Kuponas] „Čia bomba! Vienas įdomiausių modelių iš daugybės mano išbandytų ir 100 proc. valo geriausiai.“ Detalūs bandymai ir schema, kaip teisingai valyti langus (Video, „ABIR WD8“ apžvalga)
2911 2 1

Nuostabūs apžvalgininko vertinimai

Mažiausia kaina istorijoje

Specialus kuponas

Iš EU, greitas ir saugus pristatymas

Naujausi techniniai sprendimai ir puikios valymo galimybės

Išsamiau

Šis procesas nėra pristabdytas. Europa tiesiog negali eiti greičiau, ji stengiasi iš visų jėgų. Naujausios raketų atakos tiesiog pridės taškų mūsų naudai ir parodys europiečiams, kad jie eina teisingu keliu“, – pažymėjo Ždanovas.

 

Kartu karo ekspertas pridūrė, kad Europa dabar imasi iniciatyvos teikti pagalbą Ukrainai, kol JAV pagalba yra pristabdyta.

Europa šiandien daro ką gali ir bando perimti iniciatyvą, nes Jungtinės Valstijos subliuško kaip balionas“, – sakė Ždanovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(207)
(4)
(203)

Komentarai ()

Susijusios žymos: