[ŽT] Fantastiškai padirbėta. Skelbiama, kiek rusams liko laivų Juodojoje jūroje  ()

Naktį iš kovo 23-osios į 24-ąją Ukrainos raketos atakavo kelis taikinius okupuotame Kryme ir, atrodo, sunaikino du didelius rusų desantinius laivus „Azov“ ir „Jamal“. Kiek jų dar liko?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sunaikinus Rusijos Juodosios jūros laivyno didelius desantinius laivus „Azov“ ir „Jamal“, Juodojoje jūroje liko tik 7 Rusijos desantiniai laivai, praneša „Defense Express“.

[Premjera] Jau galima įsigyti CES 2024 ekspertus sužavėjusius robotus! Revoliucinės technologijos už juokingas kainas (Video)
2677 2

Pasaulinės premjeros pasiūlymai

Specialūs kuponai

Iš Lenkijos - saugus ir greitas pristatymas

„Narwal Freo X Plus“ ir „Narwal Freo X Ultra“

Išsamiau

Liko „Piotr Morgunov“, „Nikolaj Filčenkov“, „Orsk“, „Koroliov“, „Kaliningrad“, „Georgyj Pobedonosev“ ir „Olenegorskyj Gorniak“. Pastarasis, beje, buvo atakuotas praėjusių metų rugpjūtį ir tikrai patyrė didelę žalą, todėl jo galimybės vykdyti nors kokias nors užduotis yra ribotos. Kitas laivas „Minsk“ į šį sąrašą net neįtraukiamas, nes yra laikomas sunaikintu taip, kad pataisytas tikriausiai jau nebebus.

 

Analitikai taip pat pastebėjo, kad naktį atakuoti ne tik laivai, bet ir Rusijos Juodosios jūros laivyno ryšių centras, o tai taip pat gali bent laikinai sukelti didelių problemų valdant visą Rusijos Juodosios jūros laivyną.

(93)
(0)
(93)

Komentarai ()