„Prasidėjo Putino nuvertimo operacija.“ Jau 650 karių ir 120 šarvuočių. „Atidarytas antras frontas“  (4)

Rusijos federalinė saugumo tarnyba (FSB) paskelbė sulaikiusi septynis Maskvos gyventojus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anot FSB, sulaikytieji „ketino sukurti nusikalstamą RSK grupuotę, kuri vykdytų žiaurius veiksmus prieš Rusijos policijos pareigūnus, karius ir užsieniečius“.

Sulaikytųjų tapatybės neatskleidžiamos. Pagal FSB pranešimus, jų buvimo vietose rasta „mačetė, taktinis kirvis, aštuoni peiliai, pneumatinis pistoletas ir pipirinių dujų balionėlis, taip pat vėliavos su nacių simbolika ir ryšio įranga, kurioje yra aktyvus susirašinėjimas su Rusijos savanorių korpuso (RSK) vadovais“.

[EU+Kuponas] „Čia bomba! Vienas įdomiausių modelių iš daugybės mano išbandytų ir 100 proc. valo geriausiai.“ Detalūs bandymai ir schema, kaip teisingai valyti langus (Video, „ABIR WD8“ apžvalga)
2713 2 1

Nuostabūs apžvalgininko vertinimai

Mažiausia kaina istorijoje

Specialus kuponas

Iš EU, greitas ir saugus pristatymas

Naujausi techniniai sprendimai ir puikios valymo galimybės

Išsamiau

Rusijos savanorių korpusas yra formuotė, kovojanti Ukrainos pusėje. Šiuo metu korpusas – kartu su legionu „Rusijos laisvė“ ir Sibiro batalionu – tęsia operaciją „Belgorodo ir Kursko regionams išlaisvinti iš Vladimiro Putino režimo“.

RSK vadas tvirtina, kad po 10 dienų kovų šiuose dviejuose rajonuose savanoriai „sugebėjo atidaryti antrąjį frontą Rusijos teritorijoje“.

„Mums pavyko perkelti visapusišką karą į priešo teritoriją. Jei anksčiau sakydavome, kad Rusijos Federacijos valstybės siena virto įtvirtinta zona, tai dabar tai yra fronto linijos tąsa“, – sakė RSK vadas Denisas Nikitinas.

 

Savanorių, kovojančių su Rusijos pajėgomis, užkariavimų sąraše yra Tiotkino kaimas Kursko srityje, taip pat Kozinkos ir Gorkovskio kaimai Belgorodo srityje.

Kovose su proukrainietiškais savanoriais Rusijos armija prarado per 650 karių ir per 120 karinės technikos vienetų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(330)
(11)
(319)

Komentarai (4)