„Mes nesuprantame, kokiais šaltiniais jie remiasi.“ „Bloomberg“ skelbia kariuomenės atitraukimą. Kas nutiko  ()

Dėl cenzūros rusai nežino tikrosios reikalų padėties pasienyje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-24 „Mes nesuprantame, kokiais šaltiniais jie remiasi.“ „Bloomberg“ skelbia kariuomenės atitraukimą. Kas nutiko  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Bloomberg“ pranešė, kad V. Putinas tariamai pradėjo perkelti karius iš Ukrainos į Belgorodo sritį, siekdamas apsaugoti Rusijos Federacijos sienas.

Savo ruožtu Karo studijų instituto (ISW) analitikai nesutinka su šiuo teiginiu, nes jie dar nematė vizualaus patvirtinimo: „Mes nesuprantame, kokiais šaltiniais jie remiasi“.

Geriausias iš visų! Karinio tvirtumo, GPS, Bluetooth skambučiai, 170+ sporto režimų, nuostabi vartotojo sąsaja, APP ir kt. (Foto, Video, „Kospet Tank T3 Ultra“ apžvalga)
4829 1

„Kospet Tank T3 Ultra“ - puikiai veikiantis GPS, Bluetooth skambučiai, nuostabi vartotojo sąsaja, 170+ sporto režimų, AMOLED ekranas, nustebinusi baterija, kokybiška APP ir gausa kitų privalumų. Išbandžiau ką tik viešai pristatytą naujausią kompanijos produktą ir be jokių dvejonių, tai - geriausias laikrodis, kokį jie yra pagaminę. Apžvalgoje sužinosite, ką jis sugeba.

Išsamiau

Tuo tarpu Z-kanalai rašo, kad rusų desantininkai atmušė savanorių atakas Tiotkino srityje Kursko srityje, o Rusijos ginkluotųjų pajėgų 2-osios specialiųjų pajėgų brigados surengė reidus Belgorodo srityje.

Kremlius pranešė, kad FSB, Rusijos ginkluotosios pajėgos ir Rusijos nacionalinė gvardija kovoja su savanorių reidais pasienyje. Tuo pat metu R. Kadyrovas teigia, kad neseniai jo batalionas „Zapad Achmat“ esą atmušė reidus Charkivo srityje.

 

2023 metų vasarą Rusijos gynybos ministerija pasitelkė savanorius, kad gintų sieną su Ukraina, kad į mūšius nereiktų įmesti Ukrainoje įsikūrusių Rusijos ginkluotųjų pajėgų. Dėl cenzūros rusai nežino tikrosios reikalų padėties pasienyje, Kremlius bando nuraminti savo žmones kasmet skelbdamas ataskaitas apie daugybę „sabotuotojų“ „sunaikintos įrangos ir gyvos jėgos“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(76)
(5)
(71)

Komentarai ()

Susijusios žymos: