„Situacija labai rimta.“ Ant Rusijos numestos „mažiausiai 4 aviacinės bombos“  (2)

Per dvi dienas ant Rusijos nukrito keturios bombos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šią savaitę ant Belgorodo srities teritorijos nukrito mažiausiai keturios Rusijos aviacinės bombos.

Ukrainos apšaudymui naudojamos Rusijos bombos yra tokios prastos kokybės, kad jos nenuskrenda iki tikslo ir nukrenta ant Rusijos gyvenviečių. Keturi tokie incidentai užfiksuoti kovo 20 ir 21 d.

Apie tai praneša įtakingas Rusijos šaltinis „Astra“.

Atrodo kaip tankas, bet tarsi sėdėtum ant debesies ir skrieji 45 km/h! Nepakartojamas važiavimo malonumas. Kodėl gamintojas nutylėjo tiek privalumų? (FOTO, Video, „ENGWE Engine X“ apžvalga)
6611 17

„ENGWE Engine X“ - vienas naujausių kompanijos el. dviračių. Vadinamasis „fatbike“ - su storomis padangomis, kokybiškais amortizatoriais ir kitais privalumais, apie kuriuos gamintojas netgi nutyli. Žiauriai smagus žvėris. Sužinokite mūsų apžvalgoje apie jį daugiau.

Išsamiau

Situacija labai rimta. Per pastarąsias 2 dienas ant regiono buvo numestos 4 FAB“, – rašo leidinys.

Taigi, kovo 20 d. dvi nukritusios aviacinės bombos rastos netoli Vvedenskaja Gotnia ir Zamostjės kaimų. Po dienos dar dvi FAB nukrito ant Antonovkos ir Kriukovo kaimų.

 

Padėtis tokia rimta, kad pradėjo murmėti net Z-kanalai. Jie skundžiasi, kad Belgorodo sritis „kenčia ir nuo svetimų, ir nuo savų“.

Gyventojams labai pasisekė, kad bombos nesprogo. Rusijos valdžia neevakavo civilių gyventojų, o tiesiog konfiskavo FAB bombas, kad vėliau jas sunaikintų.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(170)
(6)
(164)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: