[ŽT] Už teroro akto įvykdymą sulaikyti tadžikai atvežti į Maskvą. Ir toliau atvirai kankinami (PAPILDYTA, Video)  (3)

Rusija yra teroristinė valstybė, kurioje galioja kalėjimo taisyklės. Kas nutinka, kai vieni teroristai sučiumpa kitus?


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-24 [ŽT] Už teroro akto įvykdymą sulaikyti tadžikai atvežti į Maskvą. Ir toliau atvirai kankinami (PAPILDYTA, Video)  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas iš ISIS teroro akto vykdytojų laukuose netoli Baltarusijos sužinojo, kad jį sučiupę žmonės yra ne ką geresni už jį. Rusų pareigūnai nupjovė gabalą sulaikyto tadžiko ausies ir bandė ją jam sumaitinti. Rusijoje tai yra normalu. Patys rusai tai filmavo, o Rusijos valdžia dalinosi tais vaizdais.

Dabar koncertų salėje „Crocus City Hall“ teroro aktą įvykdę asmenys atvežti į Maskvą. Ir vieši kankinimai tęsiasi. Rusai platina nuotraukas, kuriose vienas iš įtariamų teroristų su numautomis kelnėmis guli ant žemės. Vienas iš pareigūnų laiko jį prispaudęs koja. Šalia matyti laidai ir kažkoks neaiškus prietaisas (komentuotojai teigia, kad tai yra baterija). Vyro veidas atrodo perkreiptas iš skausmo. Vyksta tardymas.

[EU+Kuponas] „Čia bomba! Vienas įdomiausių modelių iš daugybės mano išbandytų ir 100 proc. valo geriausiai.“ Detalūs bandymai ir schema, kaip teisingai valyti langus (Video, „ABIR WD8“ apžvalga)
2752 2 1

Nuostabūs apžvalgininko vertinimai

Mažiausia kaina istorijoje

Specialus kuponas

Iš EU, greitas ir saugus pristatymas

Naujausi techniniai sprendimai ir puikios valymo galimybės

Išsamiau

Rusijos teisėsauga tokius vaizdus platina be jokios gėdos, nes rusų visuomenei tai netrukdo. Tie tadžikai, kaip įtariama, yra teroristai ir nužudė daugybę žmonių, todėl, rusų akyse, juos galima kankinti. Tai, kad Rusija moka pareigūnams, kurie yra daugiau nei pasiryžę kankinti žmones, rusams patinka. Tačiau to reikėtų nepamiršti ir tuomet, kai Rusija laiko šimtus Ukrainos karo belaisvių ir kalina Putino oponentus.

 

Teroristas teismo salėje Maskvoje:

 

Akivaizdu, kad jis buvo stipriai mušamas. Vėlgi, rusams tai atrodo puiku, nors tokios bausmės nenuteistiems žmonėms yra daugiau nei nehumaniškos ir daug pasako apie tokius kankinimus įgyvendinančių žmonių galimybes.

Ko verti kankinimais išgauti prisipažinimai? Jei kankintojai norės, teroro aktas, už kurį atsakomybę prisiėmė ISIS, bus prikabintas bet kam. Kad ir Ukrainai, pačiam Zelenskiui ir Budanovui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(37)
(-25)

Komentarai (3)