[ŽT] Už teroro akto įvykdymą sulaikyti tadžikai atvežti į Maskvą. Ir toliau atvirai kankinami (PAPILDYTA, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Treisonas 2024-03-24 23:57
Nepaisant to kad man rusų nelaimės nieko nereiškia ir to kad man nesvarbu kad juos žudo, dėl to ką daro jų tauta Ukrainoje, visgi galiu pasakyti, kad pritarčiau tokiam elgesiui visiškai, su tokiais gyvuliais, kaip teroristais juos reikėtų naikinti ir kuo žiauriau, o dėl žmoniškumo ir žmogaus teisių, tikriausiai žmogaus teisių rėkautojai pamirštą apie nukentėjusių ir žuvusių žmonių teisių, bet šiuo atveju tai rusynas ir man giliai px ant jų.
Benediktas 2024-03-25 03:47
Žiaurus elgesys su teroristais - nėra problemos sprendimas, problema - Kremliuje. Transliavimas ne tik teroristmas, bet ir civiliams, parodymas, kaip laukiniškai Rusijos valstybės tanybos atlieka savo pareigas - tai reiškia, kad tarnybos neturi ribų pagal statytą, laukiniai - taip gali pasielgti ir su pačiais rusais, jei jie pasisakys prieš valdžią, arba su ukrainos belaisviais kariais. Rusiai rodo, kad jie yra laukiniai - ir tai nėra pliusas nei Rusijai, nei rusams. Smurtas tiesiog Rusijoje pamažu taps norma, žmonės prie to pratinami. Kuo toliau, tuo daugiau jo bus. O paskui eis į Europą su tankais.
Hmz 2024-03-25 15:22
Aš tai visai pritarčiau tavo kankinimui tol, kol prieš kameras prisipažinsi nužudęs Kedį, kunigą Mikutavičių ir Laurą Palmer.