„Vargu ar Rusijai pavyks apsiginti.“ Katastrofa okupantams. Ką skelbia britų žvalgyba  ()

Ar apsaugos oro gynybos sistemos „Pancir“ naftos perdirbimo gamyklas?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vargu ar Rusijai pavyks apsaugoti savo naftos perdirbimo gamyklas nuo Ukrainos bepiločių orlaivių atakų.

Taip mano britų žvalgyba.

Agentūra apskaičiavo, kad neseniai įvykdytos atakos prieš Rusijos naftos perdirbimo gamyklas gali sustabdyti mažiausiai 10 % visų Rusijos naftos perdirbimo pajėgumų.

„Šie smūgiai sukelia finansinių nuostolių Rusijai, paveikdami vidaus degalų rinką“, – rašo analitikai.

Geriausias iš visų! Karinio tvirtumo, GPS, Bluetooth skambučiai, 170+ sporto režimų, nuostabi vartotojo sąsaja, APP ir kt. (Foto, Video, „Kospet Tank T3 Ultra“ apžvalga)
4776 1

„Kospet Tank T3 Ultra“ - puikiai veikiantis GPS, Bluetooth skambučiai, nuostabi vartotojo sąsaja, 170+ sporto režimų, AMOLED ekranas, nustebinusi baterija, kokybiška APP ir gausa kitų privalumų. Išbandžiau ką tik viešai pristatytą naujausią kompanijos produktą ir be jokių dvejonių, tai - geriausias laikrodis, kokį jie yra pagaminę. Apžvalgoje sužinosite, ką jis sugeba.

Išsamiau

Jie pažymi, kad pažeistų gamyklų RF remontas užtruks. Be to, dėl sankcijų kiekvienos naftos perdirbimo gamyklos atkūrimas kainuos brangiau.

„Statybinių konstrukcjų remontas gali užtrukti ilgai ir pareikalauti didelių išlaidų. Greičiausiai dėl sankcijų pailgės įrangos pakeitimo laikas ir sąnaudos“, – pažymi britų žvalgyba.

Departamentas pakomentavo Rusijos energetikos ministerijos planus savo naftos perdirbimo gamyklas apsaugoti oro gynybos sistemos „Pancir“ pagalba.

„Atsižvelgiant į Rusijos energetikos pramonės dydį ir mastą, mažai tikėtina, kad Rusija sugebės apsaugoti visus pažeidžiamus objektus“, – daro išvadą analitikai.

 

Naktį Samaros regione esanti Kuibyševo naftos perdirbimo gamykla užsiliepsnojo dėl drono smūgio.

Žiniasklaida pranešė, kad ši naftos perdirbimo gamykla specializuojasi variklių degalų, įskaitant benziną ir dyzelinį kurą gamyboje.

Publikacijos išvakarėse „Financial Times“ rašė, kad JAV pareigūnai tariamai prašė Ukrainos nepulti Rusijos naftos perdirbimo gamyklų, baimindamiesi dėl naftos kainų kilimo ir galimo Rusijos Federacijos atsako.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(1)
(57)

Komentarai ()

Susijusios žymos: