[ŽT] Po 50 metų Estijoje rusė grįžo į Rusiją. Ją ištiko šokas. Kas nutiko (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

pirmas 2024-03-28 12:45
Arabų šalys dalį naftos pinigų skiria savo šalies žmonių gerovei. rusyne visą ,,grietinėlę" pasilieka sau valdančioji mafija ir jų aplinka.
technologas 2024-03-28 18:20
Kuo skiriasi Rusija nuo Saudo Arabijos? SA karalius turi haremą, o pinigus dalinasi su tauta. Rusijoje "caras" turi tautą, o pinigus dalinasi su haremu.
immortallt 2024-03-29 08:05
Tas su tauta, tai labai selektyviai Koks nors ne toks, kaip nustatyta šeicho, ir nieko negausi bei būsi arti vergo lygio. Dar kai kuriose šalyse vergai buvo labiau vertinami. Pagrindinis skirtumas tas, kad Saudo Arabijoje galvai tenkantis naftos kiekis yra daug didesnis, ir gavyba yra keletą kartų pigesnė. Na ir dar imperialistinės ambicijos mažesnės.
Simplicity 2024-03-29 21:45
rusijoj ne tik grietinėlę, bet ir pieną paima- tautai lieka tik seno ožio papas...
Simplicity 2024-03-29 21:59
Baisiausia, kad Lietuvoje ir kitose Baltijos šalyse pilna rusakalbių, kurie yra gimę 80-ais ar net nepriklausomybės laikais, yra baigę lietuviškas mokyklas, bet visiškai nekalba lietuviškai, šlovina tarybų sąjungą ir nežino kam priklauso Krymas... Žinau konkrečių pavyzdžių, kai tarybiniais laikais (prieš patį sąjungos griuvimą) į Lietuvą importuoti rusakalbiai sėkmingai išmoko lietuvių kalbą, nes paskyrimą gavo į Šiaurės Lietuvą, o ne į Vilnių ar Klaipėdą, bet... Jų vaikai ir anūkai, nors gimę ir augę nepriklausomoj Lietuvoj, bet visiškai nekalba lietuviškai (arba kalba labai blogai). Priežastis paprasta- gyvena Vilniuje, kuriame galima apsieiti ir su rusų+anglų kalba. Dirba žmonės gerose kompanijose, gauna gerus atlyginimus. Tik nežinau kaip su politinėm pažiūrom pas juos, bet nenustebčiau jei kai kurie su raudonais gvazdikais okupantus pasitiktų.
donatasv 2024-03-30 06:59
Kas čia per debiliška straipsnio rašymo mada? Parašau sakinį, nauja pastraipa, atkartoju tapatį sakinį ir pridedu dar viena sakinį. Visa tai atkartoji kelis kartus ir iš niekinių 3 gal 4 sakinių padaromas įvaizdis jog čia prirašyta vajė...