„Prancūzų kariai jau susirėmė.“ Tai visai kitas lygis. Sprogdinanti reakcija (Video)  ()

„Tai pasiekia visiškai kitą lygį.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prancūzijos pareiškimus apie karių siuntimo į Ukrainą tikimybę „Glavred“ išsakė buvęs Ukrainos saugumo tarnybos atsargos generolas majoras, karo ekspertas Viktoras Jagunas.

„Tai pasiekia visiškai kitą lygį. Prieš dvejus metus buvo diskutuojama, ar duoti mums sunkiąją ginkluotę ir artileriją, galų gale buvo kalbama tik apie šovinius, amuniciją ir žvalgybinius bepiločius orlaivius. Apie tankus ir sistemas „Patriot“ net nekalbėjome. Mes labai greitai priprantame prie gerų dalykų, kažkodėl visi pamiršta, su kuo mes kovojome prasidėjus plataus masto karui, ir kokia situacija yra dabar“, – pabrėžė jis.

[Mažiausia kaina istorijoje!] Su kuponu įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol C24 Pro“)
5599 4

Mažiausia fiksuota kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Jis taip pat pabrėžė, kad Ukrainai senka sovietinė technika: „Gal tai nėra labai gerai, bet mes ištraukėme visus tokios technikos rezervus iš Europos ir nemažai kitų šalių. Įdomu, kokia bus situacija šiuo klausimu po metų“.

Reakcija sprogdinanti. „Prancūzų kariai jau susirėmė su rusais Afrikoje, jau yra geopolitinės pasekmės. Tačiau susidūrimas Europos karo teatre yra kitas reikalas. Rusijos ir Prancūzijos santykių lygis tapo visiškai kitoks. Reakcija į galimą mažo prancūzų dalinio žūtį mūšio lauke bus visiškai kitokia“, – pridūrė Jagunas, atsakydamas į klausimą apie prancūzų ir rusų dalinių susidūrimo tikimybę mūšio lauke.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(86)
(9)
(77)

Komentarai ()

Susijusios žymos: