„Be komentarų.“ Šalis gaus du Rusijos karinius laivus. Kas vyksta  ()

Viskas vėluoja dėl tiekimo grandinės problemų.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Nathan Jones (Public Domain) | https://nara.getarchive.net/media/a-port-bow-view-of-the-russian-navy-krivak-i-class-frigate-bditelny-underway-18d793

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Indija gaus du Rusijos karinius laivus.

Apie tai rašo „Bloomberg“.

Vieną laivą Indijai planuojama perduoti rugsėjį, o kitą – kitų metų pradžioje. Perdavimas buvo suplanuotas ir dėl karo Ukrainoje vėluoja dvejus metus, agentūrai sakė aukšto rango Indijos pareigūnai, neatskleisdami savo pavardžių dėl klausimo jautrumo.

Sutartį dėl 4 laivų Rusija ir Indija pasirašė 2018 m. Du iš jų turi būti perduoti Indijai, kiti du statomi Indijoje, bendradarbiaujant su Rusija. Tačiau viskas vėluoja dėl tiekimo grandinės problemų.

[Vokietija] Net 700€ pigiau įspūdingos energijos stotelės, kurios tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („TTWEN D5-2000“)
11175 14

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

„The Economic Times“ rašė, kad sandorio vertė yra 2,2 mlrd. USD.

Fregatos turėtų naudoti Ukrainoje pagamintas dujų turbinas. Prekyba tarp Ukrainos ir Rusijos nutrūko 2014 metais po Krymo aneksijos, o Indija įsigijo įrangą per trečiąsias šalis, agentūrai sakė Indijos pareigūnai.

Dėl JAV sankcijų Rusijai ginklų tiekimas Indijai buvo sustabdytas daugiau nei metams, šalims bandant rasti mokėjimo mechanizmą, kuris nepažeistų sankcijų. „Bloomberg“ šaltinių teigimu, Indija ir Rusija sugebėjo išspręsti mokėjimo problemą.

 

Naujasis Delis moka Maskvai už ginklus Indijos rupijomis, tačiau už žaliavinę naftą atsiskaito įvairiomis valiutomis, tokiomis kaip JAE dirhamai ir JAV doleriai, dėl įtampos su Pekinu atsisako Kinijos juanio.

Šia tema Indijos Užsienio reikalų ministerija, Indijos karinis jūrų laivynas ir Gynybos ministerija atsisakė pakomentuoti „Bloomberg“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(34)
(-17)

Komentarai ()