Bus reikalų. „Nuo Mykolajivo iki Rumunijos“  ()

Vakarai gali siųsti karius ir techniką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Užsienio sausumos karių įvedimas į Ukrainą neatmetamas, sakė ilgametis JAV diplomatas, buvęs specialusis pasiuntinys Ukrainoje Kurtas Volkeris Kurtas Volkeris, komentuodamas atitinkamą Prancūzijos prezidento Emmanuelio Macrono iniciatyvą.

NATO kariai Ukrainoje. „Macronas yra visiškai teisus. Tai nereiškia, kad dabar reikia siųsti karius. Tai ne tai, ką jis sako. Tiesiog neatmeskime šios galimybės“, – sakė jis interviu „RBC-Ukraine“.

Amerikiečių diplomatas taip pat įvertino idėją dėl užsienio komponentų dalyvavimo stiprinant Ukrainos oro gynybą.

Išskirtinis pasiūlymas elektronikos mėgėjams, auto diagnostikai ir meistrams - bent 10 kartų pigiau nei Lietuvoje skaitmeninis osciloskopas + signalo generatorius (Video, „Hantek DSO2D15“)
5484 5

Bent 10 kartų pigiau nei Lietuvoje!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Greitas ir saugus pristatymas

Super funkcionalumas

Išsamiau

„Mes tiekiame ginklus ir amuniciją Ukrainos oro gynybai, bet realybė tokia, kad NATO šalys – Lenkija, Slovakija, Rumunija, Vengrija – ribojasi su Ukraina, o mes jau turėjome atvejų, kai virš Lenkijos oro erdvės praskriedavo raketos. Šios raketos ir dronai yra nukreipti į civilius. Taigi NATO šalims prasminga pradėti galvoti apie pagalbą sunaikinti šias civilius gyventojus puolančias raketas ir bepiločius orlaivius kaip humanitarinį gestą ir NATO oro gynybos sistemos išplėtimą, nes realiai jie kelia pavojų ir NATO“, – sakė jis.

Kartu jis neatmeta galimybės dislokuoti oro gynybos vienetus NATO šalyse arba oro gynybos vienetus strateginiuose Ukrainos taškuose.

 

„Manau, kad būtų tikslinga turėti oro gynybos kupolą visoje teritorijoje nuo Mykolajivo iki Rumunijos. Tai būtų labai naudinga transporto saugumui, labai naudinga civilių gyventojų saugumui ir laivybos saugumui. Jei turėtumėte nedidelį oro gynybos karių kontingentą, galbūt tuos pačius prancūzus, kurie galėtų apsaugoti dangų, nematau tame nieko blogo“, – sakė amerikiečių diplomatas.

Jis pridūrė, kad Vakarai gali siųsti karius ir techniką, o NATO specialistai gali atlikti oro gynybos nukreipimo prieš Rusijos taikinius funkcijas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(1)
(49)

Komentarai ()

Susijusios žymos: