NATO kelia naikintuvus. Virš Baltijos šnipų lėktuvas (Foto)  ()

Rusijos lėktuvas į identifikacijos prašymus nereagavo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

NATO naikintuvai pakilo į dangų, kad sulaikytų virš Baltijos jūros pastebėtą Rusijos šnipinėjimo lėktuvą. Antradienį, balandžio 9 d., netoli Švedijai priklausančios Gotlando salos skrido IL-20.

Taip teigiama Vokietijos karinių oro pajėgų įraše X socialinio tinklo paskyroje.

Švedijos naikintuvai „Jas 39 Gripen“, taip pat du vokiečių naikintuvai „Eurofighter Typhoon“ iš oro bazės netoli Laage miesto buvo išsiųsti link rusiško Il-20.

Rusijos lėktuvas, turintis sudėtingą radarų sistemą žvalgybos informacijai rinkti, į identifikacijos prašymus nereagavo. NATO oro pajėgų vadovybė (AIRCOM) paskelbė naikintuvų, esančių prie Il-20 šono, nuotraukas.

[Vokietija!] Tik 111€ ir pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas - PASKUTINIAI VIENETAI
12253 3 1

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

 

Rusijos orlaiviai nuolat pažeidžia NATO šalių oro erdvę. Tačiau tai neklasifikuojama kaip neteisėtas įsibrovimas į šalies oro erdvę ir tiesioginis jos suvereniteto pažeidimas. Vien 2023 metais NATO Rusijos karinius lėktuvus perėmė 300 kartų, rašo „Mirror“.

Gotlando sala, praminta „milžinišku lėktuvnešiu“, yra už 150 km nuo Estijos, Latvijos ir Lietuvos bei 270 km į šiaurę nuo Rusijos Kaliningrado miesto, esančio tarp Lenkijos ir Lietuvos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(0)
(13)

Komentarai ()