„Pakankamai kvaila boksininkui įžnybti į užpakalį.“ Kur veda „drąsūs“ Rusijos žingsniai  ()

„Pakankamai kvaila eiti prie boksininko ir įžnybti jam į užpakalį.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos politikos analitikas Andrejus Nikulinas laikosi liberalių politinių pažiūrų ir yra opozicijoje dabartinei Rusijos valdžiai, kuri daugeliui nepatinka. Visas jo gyvenimas susideda iš dalyvavimo įvairiose politinėse pokalbių laidose, o informacijos apie vaikystę, jaunystę ir asmeninį gyvenimą yra labai mažai. Savo „Telegram“ kanale jis analizuoja pastarojo meto Rusijos veiksmus.

Jei esate prieš stipriausią priešininką, grėsmė taip pat turi būti palaikoma jėga, o veiksmai turi būti užtikrinti. Pakankamai kvaila eiti prie boksininko ir įžnybti jam į užpakalį, o tada atsistoti priešais jį ir juoktis – jis tiesiog trenks tau į veidą su visa boksininko jėga. Arba turi pradėti nuo nokauto, arba – jei esi silpnas ir nieko daugiau negali, tik įžnybti – iš vis nepradėti, nepykdyti priešininko, neįsivelti į bėdą.

[Vokietija] Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje! „Jau 3 mano žvejai draugai užsisakė šį įrenginį, pamatę ką sugeba maniškis, ir toliau jį rekomenduoju visiems“
8390

Nuostabi kaina

Vokietijos sandėlis, labai retas atvejis

Itin ribotas kiekis

Puikus daiktas, labai perkamas

Išsamiau

Naujausi Rusijos žingsniai veda demonstratyvaus eskalavimo link – nuo ​​bendradarbiavimo su Iranu ir KLDR stiprinimo iki manevrų Afrikoje, bendrų skrydžių su kinais strateginiais bombonešiais netoli Amerikos ir Japonijos sienų ar Vakarų piliečių areštų – tai jokiu būdu nesusilpnina Vakarų valstybių ir kaip visumai nesukuria naujų, reikšmingų problemų. Tačiau jos trypia ir taip silpnas šalių partijas ir interesų grupes NATO šalyse, kurios iki paskutinio bandė susitarti dėl paliaubų, bandė apriboti karinės paramos Kyjivui lygį bei Vašingtono ir Europos sostinių įsikišimo į konfliktą laipsnį.

 

Mėgstame sakyti, kad Rusija priešinasi NATO, bet NATO dar nieko nepradėjo. Kariniame bloke nežuvo nei vienas karys, nebuvo numuštas nė vienas lėktuvas, nenuskandintas nė vienas laivas – ir visi, jų autorių požiūriu, „drąsūs“ žingsniai niekaip nesusilpnina Vakarų, jokiu būdu nesusilpnina Vakarų, bet tik dar labiau supykdo juos ir niekaip nestiprina Rusijos, o tik suteikia kažkiek drąsos jos elitui. Ir visi jie apskritai priartina NATO „įsikišimą“ ir rimtą.

Tačiau jei Jupiteris nori ką nors nubausti, jis atima iš jo protą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(47)
(0)
(47)

Komentarai ()