[ŽT] Naujas žemėlapis. „Rusams jis tikrai nepatiks.“ Artėja grandioziniai įvykiai (Video, Foto)  ()

Antradienio rytą Ukrainos dronai pirmą kartą skrido į Tatarstaną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Antradienio rytą Ukrainos dronai pirmą kartą skrido į Tatarstaną ir smogė Nižnekamskui bei Jelabugos specialiajai ekonominei zonai, kurios teritorijoje surenkami Irano bepiločiai orlaiviai „Shahed“. Ši ataka patvirtino Ukrainos valdžios teiginius, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos iš tikrųjų turi technologijas, galinčias smogti giliai į Rusiją 1200 km atstumu, rašo „Telegram“ kanalas „Agentstvo“.

[EU+mažiausia kaina istorijoje!] Būtinas daiktas meistraujantiems. Su 2 baterijomis ir stulbinamos kainos aukščiausios kokybės 21V „Geevorks“ kampinis šlifuoklis
8654 2

Mažiausia fiksuota kaina!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Naujas žemėlapis. Rusams jis tikrai nepatiks. Kanalas paskelbė Rusijos teritorijos žemėlapį, kuriame pažymėtas naujas perimetras šalies viduje, į kurio zoną dabar gali smogti Ukrainos dronai.

 

Kur jie skris dabar? Atakos nuotolis yra 1200 km, be Tatarstano (kartu su Kazane), paveiktą Ukrainos dronų teritoriją sudaro visa Leningrado sritis, dalis Karelijos (įskaitant Petrozavodską), Baškirijos, Kostromos, Vologdos, Kirovo ir Orenburgo regionai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(236)
(3)
(233)

Komentarai ()

Susijusios žymos: