JAV įniršusi. Ukraina spaudimui nepasiduoda. Kas vyksta (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2024-04-04 15:35
Nesuprantu tos retorikos... Jei JAV reikia pigių degalų, tai su saudžiais susitaria ir tegul jie padidina gavybą. Jiems gi jokių bėdų išgauti daugiau, nei maskoliai eksportuoja naftos ir jos produktų.
Dannas3 2024-04-04 15:51
O kas is to S.Arabams? Rusai juos pastate i tokia situacija, kad nlb gali mazint kainos ir leist pastrigt ju vystomiems ir taip jau stringantiems multimilijardiniems projektams. Rusai atsirieke arabu pyrago dali indijos ir kinijos rinkoj, tai arabams, kad islaikyt panasias iplaukas, teko didint kainas, mazinant gavyba.
Senas kareivis 2024-04-04 17:11
Aš esu JAV gerbėjas. alia, bet, tačiau. Amerikiečiai žliumbia dėl benzino kainų? Info iš interneto. Lietuvoj benzinas kainuoja apie 1,5 euro už litrą. Amerikoj, super valstybėj - vienas litras mažiau nei 1 baksas. Tiesa, kartoju, kainas žiūrėjau internete. Iki degalinės eiti tingiu (gyvenu Antakalnyje. Antakalnyje yra degalinė, alia tingiu iki jos eit). Bet bliamba, super valstybė rauda dėl benzino kainų? Meksikos įlankoj daugiau naftą išgaunančių platformų, nei žuvies. Jiems reikėtų Mano būsto adminus ten nuvaryt.
Senas kareivis 2024-04-04 17:23
Įdomiausia, kad JAV savo teritorijoje turi daug naftos. O amerikiečių įmonės dirba visam pasaulyje. Taip išeina, kad Amerikos naftos magnatai užsidirba puikius pinigus, o vargšė Amerikos liaudis bei valdžia rauda dėl padidėjusių kainų. Jėga.
Dannas3 2024-04-04 18:11
Dabartines, gan zemos kainos yra tik amerikieciu deka. Jei atimtume ju isgaunama dali, patikek, linksma nebutu. Dabar yra tokia priesrinkimine situacija, kad dar labiau didint gavybos nelabai nori, nirs galetu, nes nusisuktu demokratu rinkeju dalis, kuri yra uz aplinkosauga ir pan.