[ŽT] „Smogsime netrukus… Turime tam priemonių.“ Ukraina skelbia, kada sunaikins Krymo tiltą  (1)

Anoniminiai GUR atstovai pranešė, kad trečiasis smūgis Krymo tiltui yra neišvengiamas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina jau turi patirties smogti į Krymo tiltą. O trečiasis smūgis yra neišvengiamas. Apie tai pranešė „The Guardian“, remdamasis anoniminiais Ukrainos GUR atstovais.

Dronai reguliariai smogia į Rusijos taikinius. Išpuoliai prieš naftos perdirbimo gamyklas Rusijos Federacijoje vadinami didžiausiais per dvejus plataus masto karo metus.

[EU+mažiausia kaina istorijoje!] Būtinas daiktas meistraujantiems. Su 2 baterijomis ir stulbinamos kainos aukščiausios kokybės 21V „Geevorks“ kampinis šlifuoklis
8685 2

Mažiausia fiksuota kaina!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Panašiai aukšti GUR pareigūnai žurnalistams sakė, kad taikosi į naują taikinį – Krymo tiltą, jungiantį laikinai okupuotą Krymą su Rusijos Federacijos žemynine dalimi. Vienas iš pašnekovų teigė, kad tilto sunaikinimas yra neišvengiamas.

Ukrainai Krymo tiltas yra Krymo okupacijos simbolis. Taip pat Vladimirui Putinui tiltas yra pusiasalio „grįžimo“ į Rusijos Federaciją simbolis. Pažymima, kad nežinoma, kaip klostysis tilto ataka, nes kyla abejonių dėl operacijos sėkmės. Rusijos Federacija ėmėsi plataus masto priemonių stiprinti tilto gynybą.

 

 

„Tai padarysime pirmąjį 2024 metų pusmetį“, – „The Guardian“ sakė GUR atstovas.

Jis taip pat pridūrė, kad GUR vadovas Kyrylo Budanovas mano, kad dabar Ukrainoje yra daugiau priemonių sugriauti Krymo tiltą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(90)
(3)
(87)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: