„Rusijai reikia tokios Baltarusijos.“ Lukašenka mįslingas  ()

Savarankiškai pasiskelbęs Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka pripažino, kad Rusija smogia Ukrainos energetikos objektams. Baltarusija yra Rusijos sąjungininkė nuo pat visiško karo pradžios.



© Kremlin.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Alexander_Lukashenko_%282020-09-14%29.png

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aleksandras Lukašenka pareiškė, kad į karą prieš Ukrainą Rusijos pusėje neįsitraukia dėl galingų įtvirtinimų, minų laukų ir didelės karinės grupuotės pasienyje. Tai rašo Rusijos propagandistai, kaip praneša 24 kanalas.

A. Lukašenka pareiškė, kad net jei Baltarusija pradėtų karą su Ukraina, ji nieko nedarytų.

„Jų siena su Baltarusija užbarikaduota taip, kad negalima ten eiti“, – pažymėjo Baltarusijos lyderis.

Jis teigia, kad siena yra visiškai užminuota ir užbetonuota. Jis taip pat apskaičiavo, kad Baltarusijos pasienyje yra 120 tūkst. ukrainiečių karių.

Išskirtinis pasiūlymas elektronikos mėgėjams, auto diagnostikai ir meistrams - bent 10 kartų pigiau nei Lietuvoje skaitmeninis osciloskopas + signalo generatorius (Video, „Hantek DSO2D15“)
5212 5

Bent 10 kartų pigiau nei Lietuvoje!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Greitas ir saugus pristatymas

Super funkcionalumas

Išsamiau

Lukašenka kažkodėl nusprendė, kad Ukraina nori pasienyje su Baltarusija įkurdinti prancūzus. Jis taip pat pridūrė, kad jie laukia, bet neįvardijo, ko konkrečiai.

Tuo pat metu save laikantis Baltarusijos prezidentas pripažino, kad ji taip pat yra „koagresorė“, bet į karą stoti nenori.

„Rusijai reikia tokios Baltarusijos. Tylios ir ramios, bet atliekančios savo darbą“, – aiškino Lukašenka.

 

Jis nepatikslino, koks tai darbas. Be to, A. Lukašenka pripažino, kad Rusija smogė Ukrainos energetikos objektams, bet pavadino tai atsakomuoju smūgiu. Jis, matyt, turėjo omenyje, kad Rusija tariamai atsakė į bepiločių orlaivių atakas prieš naftos perdirbimo gamyklas, tačiau pamiršo, kad bet kokie Ukrainos veiksmai yra atsakas į 2022 m. vasario mėn. įvykdytą nusikalstamą išpuolį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(1)
(11)
(-10)

Komentarai ()