„Niekas iš Ukrainos to nesitikėjo.“ Kremlius, Vašingtonas ir Berlynas galvojo kitaip  (1)

„Vašingtonas ir Berlynas buvo įsitikinę, kad ilgai neištversime.“



© Sky News (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=g6G7TWaCX0g

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vyksta asimetriškas Ukrainos karas prieš Rusiją, teigia politologas Viktoras Neboženko savo apžvalgoje.

Putino Rusijos agresijos prieš Ukrainą pradžioje Kremlius, Vašingtonas ir Berlynas buvo įsitikinę, kad ilgai neištversime – vienintelis dalykas, kurį galėjome sau „leisti“, kaip karą pralaimėjusi šalis, su Vakarų pagalba pradėti masinį partizaninį judėjimą, kaip ir Antrojo pasaulinio karo metais. Tačiau praėjo dveji metai ir paaiškėjo, kad Ukraina ne tik atlaikė klastingos Rusijos puolimus, nors laikinai prarado dalį savo žemių, bet ir sėkmingai ruošiasi karines operacijas perkelti į priešo teritoriją.

[Vokietija] Nerealus pasiūlymas! Tik 123€ už portabilų Android projektorių: iki 4K, WiFi6, BT5.2, 10W garsiakalbiai ir kt. („SkyEcho FreeONE“)
4589 1

Fantastiškai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Išsamiau

Gimė naujas karinių operacijų teatras. Europinė Putino Rusijos dalis nuo Sankt Peterburgo iki Maskvos ir Novorosijsko tampa nauju Ukrainos ginkluotųjų pajėgų raketų, orlaivių ir bepiločių orlaivių karinių operacijų teatru.

Apskritai visa Rusijos teritorija tampa aktyvių partizanų ir sabotažo veiksmų zona, kurią vykdo tiek Ukrainos ginkluotosios pajėgos, tiek vietinės kovos su Putinu ginkluotosios formacijos. Niekas iš Ukrainos to nesitikėjo: nei Vakarai, nei Putino Rusija.

 

Kartu nereikia pamiršti, kad Kremlius, lygiagrečiai su nesėkmingu karu Ukrainoje, buvo įtrauktas į aštrų konfliktą su tarptautiniu islamo ekstremizmu, kuris Rusijoje turi savo tikslus, priemones ir uždavinius apsaugoti islamą ir milijonus migrantų iš Vidurinės Azijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(270)
(15)
(255)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: