[ŽT] „Dešimtys...“ Ukrainos oro pajėgos skelbia, kiek Vakarų naikintuvų reikia  ()

Skaičius – didžiulis...


F-16
F-16
© Radafaz, CC BY-SA 3.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:F-16_rome.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos oro pajėgų atstovas majoras Ilja Jevlašas sakė, kad Ukrainai reikia mažiausiai 150 orlaivių, kad ji galėtų efektyviai vykdyti savo užduotis.

„Pagrindas yra F-16. Tačiau gali būti tokių variantų kaip „Gripen“. Galbūt yra ir kitų“, – sakė Jevlašas.

Karinių oro pajėgų atstovas pabrėžė, kad dabar pagrindinis tikslas – esamą orlaivių parką aprūpinti modernia NATO ginkluote.

Išskirtinis pasiūlymas elektronikos mėgėjams, auto diagnostikai ir meistrams - bent 10 kartų pigiau nei Lietuvoje skaitmeninis osciloskopas + signalo generatorius (Video, „Hantek DSO2D15“)
5243 5

Bent 10 kartų pigiau nei Lietuvoje!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Greitas ir saugus pristatymas

Super funkcionalumas

Išsamiau

„Nepamirštame ir aviacijos, kuri šiuo metu pas mus tarnauja. Tačiau šie lėktuvai jau morališkai pasenę. Todėl mums reikia visiško persiginklavimo“, – sakė jis.

Jevlašas pridūrė, kad efektas bus jaučiamas net ir su mažesniu skaičiumi orlaivių, kuriuos gali perduoti Vakarų partneriai.

 

„Pavyzdžiui, net dvi eskadrilės, o tai yra iki 18 orlaivių, gali smarkiai paveikti situaciją oro erdvėje“, – sakė karinių oro pajėgų atstovas.

Jis padarė išvadą, kad NATO orlaiviai leis efektyviau kovoti su dronais „Šahed“, sparnuotomis ir valdomomis raketomis, taip pat turėtų daryti įtaką priešo aviacijai, kad Ukrainos pėstininkai ir aviacija galėtų laisviau kvėpuoti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(54)
(4)
(50)

Komentarai ()