„Atsakydamas Izraelis turi nušluoti Irano branduolinę programą!“ (Video)  (12)

Izraelio reakcija į Irano veiksmus turėtų būti „daug stipresnė“.


Irano ataka
Irano ataka
© Stop kadras | https://www.youtube.com/watch?v=9OYKd1reSPc&t=119s

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-04-15 „Atsakydamas Izraelis turi nušluoti Irano branduolinę programą!“ (Video)  (12)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Baltųjų rūmų patarėjas nacionalinio saugumo klausimais Johnas Boltonas CNN sakė, kad Izraelis turėtų apsvarstyti galimybę „sunaikinti Irano branduolinių ginklų programą“, reaguodamas į Irano ataką. 

Jis mano, kad ataka buvo didžiulė Izraelio ir JAV šios situacijos suvaldymo nesėkmė. Jo nuomone, Izraelio reakcija į Irano veiksmus turėtų būti „daug stipresnė“.

„Beveik neabejotinai šiuo metu nė vienoje Irano paleistoje raketoje nebuvo branduolinių kovinių galvučių, bet niekada nežinai, kada kitos atakos metu gali būti branduolinės galvutės. Taigi, tarp daugelio tikslų, Izraelis turėtų apsvarstyti galimybę sunaiknti Irano branduolinių ginklų programą“, – sakė J. Boltonas.

Miesto žvėriukas! Modernus dizainas, ultra lengvas, smagiai valdomas, galingas ir greitas. Išbandėme neregėtą el. dviratį (Video, Foto, „Engwe P20“ apžvalga)
8317 4

„Engwe P20“ - ką tik pristatytas el. dviratis. Toks, kokio šis gamintojas dar niekada nėra pristatęs. Modernaus dizaino, ultra lengvas, galingas, greitas, ypatingai smagiai valdomas, kompaktiškai sulankstomas, puikūs techniniai sprendimai. Ar viskas taip tobula? Na, šis dviratis skirtas tikrai ne kiekvienam.

Išsamiau

Jis išreiškė viltį, kad JAV prezidentas Joe Bidenas nebandys nuo to atkalbėti Izraelio premjero Benjamino Netanyahu.

Irano Islamo revoliucinės gvardijos korpusas sekmadienio vakarą paskelbė, kad atakuoja Izraelio teritoriją, reaguodamas į balandžio pradžioje įvykdytą smūgį Irano konsulatui Sirijoje. Įvairių šaltinių teigimu, atakoje dalyvavo nuo dešimčių iki šimtų raketų ir dronų, įskaitant „Shahed“ bepiločius orlaivius.

 

Izraelio gynybos pajėgos (IDF) pranešė, kad jos ginkluotosios pajėgos yra parengtos. Pentagonas pareiškė, jog rems Izraelį, o Irano misija prie JT pavadino tai Teherano ir Tel Avivo konfrontacija, ragindama Vašingtoną „laikytis nuošalyje“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(2)
(7)

Komentarai (12)