„Atsakydamas Izraelis turi nušluoti Irano branduolinę programą!“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2024-04-15 09:13
Sako Izraelis neturi atominės, bet jei reiktų, panaudotų. Netanjahu - irgi geras fruktas, pusiau autoritarinis, prorusiskas. Jam irgi naudinga, kaip ir Putinui, kad karas tęstusi - tol jis valdzioje. Iranui nepatarciaui kada nors grasinti ir numesti atomine ant Izraelio.
HardAxe 2024-04-15 09:43
Iranui nereikia karo. Iranui reikia "rodyt vierchą" islamo pasaulyje. Dėl islamo lyderystės varžosi Iranas, Turkija ir JAE. Pirmadienį buvo subombarduota Irano ambasada, žuvo keli pareigūnai (kažkaip niekas nerėkė žiniose apie tai, kaip Izraelis bombardavo Irano teritoriją?!) Šitas puolimas buvo atsakomasis smūgis. Pasirinktas formatas, su dideliu šviesų šou, bet be aukų kiekio eskalavimo - puikus būdas parodyti arabam, kad mes nebijom Izraelio neeskaluojant konflikto. Viešai transliuojamas dronų paleidimas, dronai, skrendantys 8 valandas ir t.t. Ar tai atrodo kaip rimta ataka? Net rusai nepraneša, kada puls.
Benediktas 2024-04-15 09:48
Nors Izrelis smugiavo kitoje valstybeje, bet jei paprastai kalbant Iranas veike Izraelyje Hamas rankomos ir pirmi tai padarė. Izrelis iš savęs - taiki valstybė. Gyventų jie 1000 metų su niekuo nekariaudami. Ne visas raketas numušė Izraelis, buvo ir viršgarsinių. Neišku, ką jos pridarė. Taip pat krintančios nuolaužos irgi ne juokai. Namau, kad juokas, eilinė diena, kai į tave paleidžia 200 raketų su progmenimis.
Dannas3 2024-04-15 11:15
Proxy karai seni, kaip pasaulis,bet tai nereiskia, kad rusai turi smugiuoti visiems, kas padeda Ukrainai ginklais ir kariu apmokymu. Tas pats ir su iranu Izraeliu. Siuo atveju, cia buvo irano atsakas, del ko ir amerikieciai pareiske, kad nepalaikys jokio tolimesnio eskalavimo is Izraelio puses.
Benediktas 2024-04-15 11:30
Izraelis skirtingai nei Rusija, iš tikrųjų kovoja dėl išlikimo, nes apsuptas valstybių, kurios siekia jį sunaikinti. Tai nors teisiskai atrodo taip pat, realybė yra kita - lyginimo su Rusija. Aš taip pat už tai, kad Izraeleis dabar neaskaluotų. Bet Eskalacija manau Netanjahu interesas. Sitas veikejas Itrauks Izraeli i didelius karus - kas yra ir Rusijos interesas.
HardAxe 2024-04-15 11:43
Teisiškai ambasada yra valstybės teritorija.
immortallt 2024-04-15 13:34
Izraelis kovoja dėl išlikimo, ar plėtros? https://dmop.pt/wp-content/uploads/2015 ... 5_2469.jpg Ne, tikrai, praeities veiksmai ir nusikaltimai neturi pasekmių dabar
Benediktas 2024-04-15 13:42
Tai kartu pateik, ir istoriją, kaip tai įvyko. Jei Ukraina prisijungtų Belgoradą, ar Krasnojarską - manau būtų teisinga, po visko. Čia jei išvesti analogiją. Tokios valstybės kaip Palestina niekada nebuvo.
immortallt 2024-04-15 13:55
Palestinos nebuvo, todėl tose teritorijose ne žmonės gyveno, juos buvo galima skersti ir varyti iš namų, na kaip skruzdes insekticidais išpurkšti
Benediktas 2024-04-15 14:26
Jiems buvo pasiūlyta gyventi civilizuotai - jie atssisakė, patys nenorėjo.
immortallt 2024-04-15 15:04
Parašyk adresą asmeniškai, irgi pasiūlysiu gyventi civilizuotai Šis tavo forumo pranešimas bus man kaip pateisinama priemonė išstatyti savo sąlygas, o tau nesutikus, daryti su tavimi ir tavo šeima ką nori. Nu bent jau tu taip įsivaizduoji, kad jei jau nesutiko pareikalavus išsikelti, tai išprievartauji moteris ir dukras, o tada išskerdi. Jei jau labai nuskamba viešai, tai randi kokį kaltą karininką, ant jo kaltę suverti, bet net negrąžini turto likusiems gyviems. Tikras žydiškas teisingumas.
Benediktas 2024-04-15 15:54
Kas skerdė ir prievartavo. Žydai palestiniečius? Su UN garantų palestiniečiai būtų įkūre Palestiną su savo sienomis, butų nekariavę - po šiai dienai visi taikoje gyventų 50/50 teritorijoje. Turėtų savo pasienio teritoriją, kaip mes su kaimynais. Bet koks kitos šalies įsiveržimas nors vieną metrą būtų UN traktuojamas kaip agresija. Žydai gi ten irgi gyveno, neatejo jie iš Pietų Amerikos. Taip gyveno mažiau, paskui suleke is visos Europos per lailką. Arabams irgi niekas netrukdo sulekt. Arabai to nepriėmė po šiai dienai kovoja. Nors būtų visiems vietos užtekę. Lietuviai irgi gali sulekt i Lietuvą iš visur, gal būtų kokie 6 milijonai.