„Įvyks labai rimtas įvykis, kuris pakeis visą karo eigą.“ Gordonas skelbia, kada tai bus (Video)  ()

Dmitrijus Gordonas priminė savo prognozę dėl karo pabaigos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dmitrijus Gordonas priminė savo prognozę dėl karo pabaigos ir patikino, kad Ukraina laimės iki šių metų pabaigos. Kartu žurnalistas prisipažino žinantis daugiau, nei gali pasakyti.

Dmitrijaus Gordono interviu galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Žinomas žurnalistas svarstė, kodėl JAV neteikia karinės pagalbos Ukrainai: „Su sviediniais ir šoviniais šiandien pagal statistiką santykis yra 1:10. Mums jų neduoda. Situacija bloga: mes neturime su kuo kovoti, o Vakarai laužosi, todėl man kyla visokių minčių. Paprastais žodžiais tariant, arba Vakarai verčia mus sėsti prie derybų stalo, arba Vakarai turi kažkokį susitarimą dėl „raudonųjų linijų“ su Rusija“.

[Iš Lenkijos] „Engwe“ švenčia savo 10-ąjį gimtadienį! Su kuponais mažiausios kainos istorijoje ir el. dviračiai dovanų!
4426

Tokie išpardavimai būna tik kartą per dešimtmetį. Ir „Engwe“ kompanija švęsdama savo veiklos jubiliejinį gimtadienį paruošė beprotiškų pasiūlymų.

Išsamiau

„O kaip dėl jūsų optimistinio pareiškimo, kad Ukraina baigs karą šiais metais?“ – pašnekovo paklausė žurnalistas Vasilijus Golovanovas.

Į tai Dmitrijus Gordonas atsakė užtikrintai, bet ne viską: „Taip, aš tikiu, kad karas baigsis šiais metais, aš kai ką žinau, bet nesakysiu: tai ne mano informacija, aš neturiu teisės.“

„Galiu duoti užuominą. Jie mus gąsdina nauju Putino puolimu. Taip, jis, žinoma, prasidės. Jo armija paruošta, ir, žinoma, jis nori pulti Charkivą, Slavjanską ir Kramatorską. Kodėl gi ne? Jis turi pakankamai d*biloidų, kurie velkasi karinę uniformą, gamyklos dirba trimis pamainomis, gamina sviedinius, jam nerūpi gyvybės. Pasakysiu jums, kad iki liepos įvyks labai rimtas įvykis, kuris pakeis visą karo eigą. Bet tai viskas, daugiau nieko nesakysiu“, – apie teigiamus ateities įvykius Ukrainai užsiminė žurnalistas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(159)
(5)
(154)

Komentarai ()

Susijusios žymos: