[ŽT] „Vakarai labai bijo. Tai tikra gėda!“ Zelenskis pratrūko

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2024-04-17 21:25
Pradėjo patikt Zelenskis. Ppradėjo rimtai kalbėt - kaip yra apie vakarus. Maldc, kad viešai įgarsina vakarų imbiciliškumą. Lietuva irgi galėtų prisidėti prie šios sklaidos apie vakarų baimę, kad vakarai labai įsibaiminę, kad net nedaro racionalių veiksmų. Taurių vertybių - mažai.
kionig 2024-04-17 22:20
Man tai patiko, kaip Zelenskis nepabijojo apie žydus pasakyti, kad jie nėra NATO, bet ten pagalba plaukia bbž kokiu greičiu.. Naikintuvai ir amunicija jau išrašyta, jų genocidui iš Amerikos biudžeto.. O Ukrainai vargais negalais gal pagaliau sukrapštys 1 mln. sviedinių.. P. S. Matyt, netrūksta pas amerikonus putino bibaną čiulpiančių per kokias nors ofšorines įmones ir schemas. Ne tik žydukai nupirkę JAV senatorius, bet dar ir pilna smulkesnių žiurkių, kurios sau darosi iš viso to biznį gerą. Šnekėti galima, bet reikia atsargiai, kad neprisišnekėtų. Šiaip tai Lansbergėlis šneka, bet irgi.. Daug povandeninių vandenų ten..
donatasv 2024-04-17 22:39
Nebūtų branduolinio ginklo putino rusija seniai būtų sulyginta su žeme. Be branduolinio ginklo būtume turėją chaosą kokį turėjome iki amerikonas pirmą kart panaudojo japonijoje. Branduolinio ginklo baimė turi dvi puses. Iš vienos pusės šio ginklo baimė mus atgraso nuo karų, didžiosios galybės viską bando spręsti diplomatiškai, o ne jėga. Iš kitos situacija kaip Ukrainoje, sukelia baimę padėt draugui. Ukrainos pamokos avinų bandai bus puikus pavyzdys. Švedija ir Suomija išvadas iškart padarė. Padarys ir kiti su laiku buduliams kaip rusams neliks ką mušt.