Ant bedugnės krašto. „Antrarūšis partneris.“ Ukrainoje audra  ()

Šalis yra ant bedugnės krašto, sako liaudies deputatas Bohdanas Jaremenko.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-04-18 Ant bedugnės krašto. „Antrarūšis partneris.“ Ukrainoje audra  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainoje Vakarų šalių operatyvi pagalba Izraeliui sukėlė nepasitenkinimo bangą, nes ukrainiečiai jau daugiau nei dvejus metus masiškai apšaudomi Rusijos.

„Akivaizdu, kad ukrainiečiai pastebi skirtingą požiūrį, kai JAV, JK ir Prancūzija tiesiogine prasme uždaro Izraelio dangų. Labai sunku susitaikyti su tuo, kad esame laikomi antrarūšiu partneriu“, – sakė liaudies deputatas Bohdanas Jaremenko.

Labdaros organizacijos „Grįžk gyvas“ įkūrėjas Vitalijus Deinega pakomentavo taip: „Ukrainiečių gyvybė verta mažiau nei izraeliečio. Žinoma, galime kaltinti Vakarų partnerius. Bet ką tai pakeis?“.

[Vokietija] Fantastiškai geros kainos 4in1 suvirinimo aparatas. Tinka ir profesionalams. Paskutiniai vienetai
8968 5

Labai gera kaina

Iš Vokietijos, itin retas atvejis

Greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Ypatingai kokybiškas ir funkcionalus įrankis

Išsamiau

Žurnalistai pastebi, kad šį jausmą sustiprina sistemingas Ukrainos energetikos infrastruktūros bombardavimas, taip pat Rusijos naujo puolimo pavojus.

Analitinio centro „Naujasis Europos centras“ direktoriaus pavaduotojas Serhijus Solodkis pasakoja apie sudėtingą situaciją fronte ir poreikį gauti daugiau ginklų, taip pat visuomenės emocijas: „Tai yra visiška nelaimė, ir aš manau, kad tai dabar yra pagrindinė emocija“.

Liaudies deputatas Jaremenko sako, kad Ukraina yra ant bedugnės krašto. Pagalbos delsimas labai atsiliepia fronte, taip pat turi įtakos žmonių norui kovoti. „Turime galėti garantuoti, kad stojimas į kariuomenę neprilygstų bilietui į vieną pusę“, – aiškino jis.

 

Deinegos teigimu, viena pagrindinių priežasčių, dėl kurių Ukrainos kariuomenė laikosi, yra bepiločių orlaivių naudojimas. „Per pastaruosius šešis mėnesius parodėme, kad galime priversti Rusiją mokėti didelę kainą už tai, ką ji daro, net ir be Vakarų pagalbos. Tačiau kaina, kurią reikia mokėti, yra labai didelė“, – pridūrė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(131)
(7)
(124)

Komentarai ()