Iškvėpkite! Naujas Rusijos vidaus reikalų ministras? Rotacija Rusijoje  ()

Keli žmonės pretenduoja pakeisti Rusijos vidaus reikalų ministerijos vadovą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas gali užimti Rusijos vidaus reikalų ministro postą, praneša Rusijos propagandos žiniasklaida, remdamasi šaltiniais.

Kaip pažymi „Cargrad“ leidinys, teroro išpuolis „Crocus City Hall“ ir vėlesni migrantų sulaikymai gali paskatinti Rusijos vidaus reikalų ministerijos vadovo postą rotaciją. Keli žmonės pretenduoja pakeisti Vladimirą Kolokolcevą.

Galimas Ramzano Kadyrovo paskyrimas į šias pareigas vertinamas nevienareikšmiškai. Viena vertus, jo griežtas vadovavimas gali būti veiksmingas krizinėse situacijose. Kita vertus, R. Kadyrovas neturi vadovavimo federalinei struktūrai patirties.

Minimos ir kitos pavardės. Visų pirma, vienas iš galimų kandidatų į Vidaus reikalų ministerijos vadovo postą yra Federalinės bausmių vykdymo tarnybos direktorius Arkadijus Gostevas. Anksčiau jis dirbo Vidaus reikalų ministerijos struktūrose, o 2012–2021 metais ėjo vidaus reikalų viceministro pareigas.

 

Taip pat buvo paminėta buvusio Rusijos prezidento padėjėjo ir buvusio Jaroslavlio srities gubernatoriaus Dmitrijaus Mironovo pavardė.

„Neatmetama galimybė, kad R. Kadyrovas užims šias pareigas“, – pažymi Rusijos žiniasklaida.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(17)
(-15)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()