Ką iš tikrųjų fronte gali unikalus ukrainietiškas „ginklas iš ateities“  ()

Tai visai realu.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© LeeRosario (Pixabay Content Licence)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ant bet kurio roboto galima sumontuoti neštuvus ir evakuoti sužeistuosius iš mūšio lauko, nes tai nėra pati sudėtingiausia užduotis.

Apie tai interviu „Kyjiv 24“ pasakojo kariškis ir radijo technologijų ekspertas Sergejus Flešas.

Kur kas sudėtingesnė užduotis yra sumontuoti bokštelį, pavyzdžiui, ukrainietišką „Sablia“. Tai unikalus ukrainietiškas išradimas, leidžiantis automatizuotai uždėti įvairius ginklus ant robotų ir pereiti į ataką.

[Vokietija!] Už mažiausias kainas puikios kokybės „KKmoon“ lazeriniai nivelyrai: 16 linijų, 2 baterijos, pulteliai ir net APP - fantastiški daiktai remonto ir statybų darbams
2149 1

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Labai gausios pakuotės - papildomi priedai, laikikliai, stovai + 2 baterijos!

16 linijų, žalios spalvos 532nm lazeriai

Valdomi su mygtukais, pulteliu ir APP

Išsamiau

Tai tikrai kaip filmuose apie ateitį. Tai robotai su automatiniais ginklais, kurie važinėja, puola. Ir ten dedami ne tik kulkosvaidžiai, bet ir sudėtingesni dalykai, pavyzdžiui, automatiniai granatsvaidžiai, prieštankinės sistemos. Tai visiškai įmanoma", – pažymėjo kariškis.

Tačiau svarbiausia, kokiu nuotoliu veikia robotas. Visiems turėtų būti aišku, kad šiame fronte tokie robotai dažnai ilgai netarnauja, todėl jų kaina turėtų būti kuo mažesnė.

 

„Iš esmės jie panašūs į FPV: turėtų turėti minimalią kainą ir maksimalų efektyvumą. Kartu jie turėtų turėti pakankamą veikimo spindulį ir judėti tiek ant vikšrų, tiek ant ratų“, – apibendrino Flešas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(2)
(51)

Komentarai ()