Vietoj paramos nusiuntė į Ukrainą metalo laužą. „Tokio scenarijaus nesitikėjo niekas“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Nerkus 2024-04-22 10:05
Visiškai durna antraštė. Ukrainiečiai jau žinojo ką gaus, bulgarai jiems sakė, kad ta tehnika jau su mažu resursu. Iš straipsnio pavadinimo galima suprasti, kad geriau eiti peščiomis.
Benediktas 2024-04-22 10:24
Ukrainieciams visi atiduoda šlamštą - ir tai yra daug geriau nei nieko. Ir tai yra Putino ir Vakarų pamoka visoms šalims, kurios taikos metu neinvestuoja į savo kariuomenę ir buvo patikėję, kad demokratijos galutinai laimėjo.
kestutisz 2024-04-22 12:16
Kaip ir jau sakė - klaidinga antraštė, tai buvo iš anksto žinoma kas bus, o ir nelabai yra ko tikėtis iš tos eros technikos. Vienintelis kiek neitkėtas sprendimas - tą dviejų variklių sistemą keisti kita dviejų variklių sistema. Naujesniais laikais jau ir BTR buvo vieno variklio, tai čia net nelabai yra apie kažkokį high availability ar pan, tiesiog nemokėjo pagaminti vieno gero tai ėmė du kurie buvo po ranka (irgi tipinio tų laikų sunkvežimio varikliai, kurie gal dar vogti nuo amerikiečių lendlyzo).
Nerkus 2024-04-22 12:44
Gal pakeisti į vieną variklį yra per sudėtinga, gal per daug visko perdaryti reikia. Vistiek kažkokios to priežastys yra. Dar buvo kalbos, kad bulgarai ruošiasi atiduoti neveikiančias S-300 sistemas, ar raketas. Patys bulgarai jų pataisyti jau negali, o ukrainiečiai sakė, kad paims. Bet daugiau informacijos apie tai negirdėjau.