[ŽT] „Tankų skaičius tik auga.“ Šokiruojantys skaičiai. Ką daro Rusija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2024-04-22 06:47
Nepritruks rusai tankų. Blogiausiu atveju vis papildys Š. Korėja ir Kinija. Praranda milžiniškais kiekiais, bet ir papildymas yra didelis. Tuo tarpu parama Ukrainai nėra tokia ryžtinga, kartais duoda nemažai, puskui pusę metų neduoda nieko. Manau nelabai įmanoma, kad Rusijai pritruktų tankų, šarvuotos technikos. Rusija turi daug resursu, kad juos gautų.
immortallt 2024-04-22 07:44
Kinija ir Š. Korėja sumoje turi ~10 tūkst. tankų. Jei kinų tankai tikėtina yra +- tvarkingi, tai Š. Korėjos bus panašaus lygio, kaip jų laivynas (savižudžių torpedos) ar artilerijos sviediniai, kurie skrenda kiekvienas skirtingą atstumą. 10 tūkst. yra mažiau, nei maskoliai iš viso turėjo. Ar manai, kad Š. Korėja ar kinai atiduos maskoliams reikšmingą kiekį šių tankų? Net jei atiduos didžiulius kiekius, manai nieko nenutiks vieninteliam geležinkeliui, kuriuo tie tankai gali atvažiuoti? Problemų maskoliai kels ilgai, nebent kas nors politiniame lygyje stipriai pasikeis. P.S. gąsdina, kad remonto bazėje 1000 tankų sukaupta. Net neaišku, ar jie važiuojantys, ar čia jau donorai, ar laukiantys remonto. Sukaupė per metus laiko. Per metus ukrainiečiai sunaikina ~3500 tankų.
HardAxe 2024-04-22 09:24
o kiek praranda per metus ukrainiečiai? ir kiek gauna? Tie laikai, kai buvo perimama veikianti rusų technika, deja, baigėsi su teritorijų atkovojimu.
Benediktas 2024-04-22 09:32
Niekas netrukdo Kinijai ir Š. Korėjai paleisti tankų gamybą trimiss pamainomis, Rusija ras kuo sumokėt. Vakaram dar toli iki tokio sprendimo, patiems bent 50% didinti gamybą, nors reiktų kokią 500%, norint normaliai apisdrausti ir turet laiku kuo reaguoti į blogiausius įvykius ilgam laikotarpiui, o ne porai savaičių.
immortallt 2024-04-22 09:41
"Ras kuo sumokėti", nu tai kol kas ras, kol liks skylėtos kišenės. Pilnas gamybos paleidimas ir eksportas dideliais mastais baigsis antrinėmis sankcijomis. Š.Korėjai gal ir nerūpi, bet kinams labai rūpi. Maskoliai už tanką turės siūlyti 10x didesnes sumas, kad kinus sudominti. Realiai pradės de fakto žemes kinams atidavinėti. Sprendimas didinti gamybą yra, pasileidinėja mechanizmai statyti naujas gamyklas. Vyksta per lėtai. P.S. o tankus daugiausia naikina tankais? P.P.S. niekada nesakiau, kad ukrainiečiai gauna pakankamai ginklų.