Jei taip ir toliau, tai gali sukelti Rusijos griūtį  (4)

Balandžio 20-osios naktį 8 Rusijos regionuose nukentėjo nemažai svarbių infrastruktūros objektų. Smūgiai angliavandenilių pramonei gali privesti prie Rusijos žlugimo.



© Gennady Grachev (CC BY 2.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Moscow,_Krasnopresnenskaya_Embankment,_former_Tryokhgorka_factory_%2830920281411%29.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokią nuomonę kasdieniniame „24 kanalo“ pranešime išsakė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas, lakūnas ir karo ekspertas Romanas Svitanas, pažymėdamas, kad būtent ši pramonės šaka valdo Rusijos ekonomiką. Jis taip pat paaiškino, kokią įtaką Rusijai turės smūgiai į elektrines.

Svitanas įsitikinęs, kad naktinis išpuolis prieš šalies agresorės infrastruktūrą yra Ukrainos vyriausiojo žvalgybos direktorato ir Ukrainos saugumo tarnybos pradėtų veiksmų tąsa. Tęsiant tokias operacijas Rusija gali nustoti gauti išorinį finansavimą.

[Vokietija!] Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje! „Jei jums reikia gero garso už mažiausią kainą, ši garso sistema yra būtent tai“ (Video, „Redmi TV Soundbar“ atsiliepimai)
4812

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikūs pirkėjų ir apžvalgininkų vertinimai

Išsamiau

Be to, išpuoliams vykdyti yra daugybė būdų, pradedant bepiločiais orlaiviais ir net sabotažo bei žvalgybos grupėmis, kurios taip pat gali veikti šia kryptimi.

„Būtent šie veiksmai prives prie Rusijos žlugimo, kaip kadaise lėmė Sovietų Sąjungos žlugimą – tie patys veiksmai, tik išoriniai: naftos kainos mažėjimas, vidinio finansavimo sumažėjimas ir Maskvos nesugebėjimas finansuoti kolonijų dabar bus Rusijoje, t. y. angliavandenilių pramonės sunaikinimas lems Maskvos nesugebėjimą finansuoti kolonijų, kurias ji užėmė per pastaruosius 100 metų“, – teigia karo ekspertas.

 

Tą naktį taip pat nukentėjo Rusijos Kalugos ir Briansko regionų elektrinės. Tokie smūgiai svarbūs tuo požiūriu, kad visi priešo kariniai įrenginiai yra maitinami civilinės infrastruktūros. Dėl to bet kuris toks objektas yra teisėtas karinis taikinys.

„Tolesnis tokių operacijų tęsimas leis sumažinti karinės įrangos ir amunicijos gabenimą į frontą ir atitinkamai sumažinti žuvusių mūsų karių skaičių“, – pažymėjo Svitanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(51)
(0)
(51)

Komentarai (4)