„Tai įvyks artimiausiomis savaitėmis.“ Kremlius pradeda naują smūgių kampaniją. ISW skelbia, kurs smogs  ()

Rusijos kariuomenė yra pasirengusi suintensyvinti smūgių kampaniją.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=778148617831552&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-04-25 „Tai įvyks artimiausiomis savaitėmis.“ Kremlius pradeda naują smūgių kampaniją. ISW skelbia, kurs smogs  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos gynybos ministerijos vadovas Šoigu spaudai papasakojo apie Rusijos ginkluotųjų pajėgų puolamąsias operacijas prie Časiv Jaro, Avdijivkos ir Donecko. Kremlius taip pat pranešė, kad jie užėmė Bogdanivką, Pervomaiską ir Novomichailivką.

Karo tyrimų instituto (ISW) analitikai dar nematė vaizdinio patvirtinimo Šoigu žodžiams dėl visų trijų gyvenviečių užėmimo.

Rusijos gynybos ministerija taip pat teigė, kad Berdičių ir Georgijivkos rajone buvo vykdomos sėkmingos karinės operacijos. Analitikai teigia, kad iš tiesų galima kalbėti tik apie taktinius Rusijos ginkluotųjų pajėgų laimėjimus į šiaurės vakarus nuo Avdijivkos į pietvakarius nuo Donecko.

[EU+Kuponai] Technologijų.lt išbandytų „Kospet“ išmaniųjų laikrodžių išpardavimas! Patys geriausi už fantastiškai žemas kainas. Riboto laiko (Video)
2527

„Kospet“ išmaniųjų laikrodžių išpardavimas

Specialūs kuponai

Galioja iki 2024-04-27

Iš Europos sandėlių

Greitas ir saugus pristatymas

2 metų garantija

30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija

1) „Kospet Tank T3 Ultra“ - technologijos išbandytas naujausias modelis su GPS ir karinio tvirtumo

2) „Kospet Tank M3 Ultra“ - labai dailus karinio tvirtumo išmanusis laikrodis su GPS

3) „Kospet Tank T2“ - technologijos išbandytas modelis, tvirtas kaip tankas

4) „Kospet Tank M2“ - ypatingai dailus, karinio tvirtumo išmanusis laikrodis

Išsamiau

Šoigu paprasčiausiai nori parodyti, kad neva visos Rusijos ginkluotųjų pajėgų puolamosios operacijos Donbase yra sėkmingos.

Tačiau ISW analitikai prognozuoja, kad V. Putino kariuomenė suaktyvės jau artimiausiomis savaitėmis, kol Ukrainos ginkluotosios pajėgos dar tik laukia pagalbos iš JAV. Be to, V. Putino kariuomenė puolamąsias operacijas vykdys ne visoje fronto linijoje, o tik Donbase ties Časiv Jaru, Avdijivka ir Donecku.

 

Kremlius ir toliau smogs Ukrainos infrastruktūrai ir gynybos pramoninės bazės pajėgumams raketomis ir dronais kamikadzėmis. Analitikai taip pat įsitikinę, kad Kremlius smogs logistikos, kariniams sandėliams ir transporto infrastruktūrai.

Kremlius nori sulėtinti Ukrainos gebėjimą greitai ir laiku perkelti gyvąją jėgą ir karinę techniką į tam tikrą fronto ruožą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(43)
(-26)

Komentarai ()

Susijusios žymos: