„Specialiai šiai funkcijai skirti orkai“. Rusai pribloškė ukrainiečius tuo, ko išmoko (Video)  ()

Specialiai tokiai funkcijai skirtos grupės.


Sunaikintas tankas
Sunaikintas tankas
© Stop kadras | https://www.facebook.com/watch/?ref=embed_video&v=367260735686676

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų okupantai fronte turi specializuotas įgulas, kurios numuša dronus. Visų pirma, Rusijos kariuomenė ant tankų naudoja tinklelį, todėl labai sunku smogti sunkiajai technikai dronu.

Apie tai televizijos kanale „Espreso“ kalbėjo 109-ojo bataliono FPV dronų būrio vadas ir buvęs liaudies deputatas Jegoras Firsovas.

Anot jo, vadinamosios „šašlykinės“ ant tankų pasirodė labai veiksmingos – dėl jų sunkiosios technikos dronais nepavyksta iki galo įveikti.

[Vokietija] Tik 119€ ir tokios galimybės! Fantastiškas belaidis dulkių siurblys. Paskutiniai vienetai (Video, „Liectroux i7“)
3052 2

Nuostabiai žema kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Gausybė keičiamų antgalių, labai plačios panaudojimo galimybės

Puikių savybių modelis

Išsamiau

„Nesu tankistas, bet faktas, kad mes, FPV dronų operatoriai, negalime efektyviai sunaikinti tanko, aprūpinto tokiais apsauginiais daiktais. Deja, matau, kad kai kuri mūsų technika tokios įrangos neturi. Tai, žinoma, leidžia priešo FPV dronų operatoriui sunaikinti mūsų įrangą“, – aiškino Jegoras Firsovas.

 

Jis taip pat pridūrė, kad rusų okupantai fronte turi pranašumą, nes pradeda galvoti apie savo taktiką.

„Pasakysiu taip: priešas numušė apie 30-40 bepiločių orlaivių, ne Kalašnikovo automatais, o specialiais šautuvais, kaip suprantu, jie turi ekipažus, kurie budi ir saugo. Mes taikomės į savaeigę artileriją, kuri mūsų pėstininkams yra košmaras, mes praskrendame pro elektroninės kovos dalinius, bet svarbiausia yra prasmukti pro šią priešo įgulą, kuri pradeda patruliuoti, ir jei tik išgirsta atskrendantį droną, ima į jį šaudyti, tai specialiai šiai funkcijai skirti orkai: numušti dronams“, – pasakojo karys.

 

Be to, įsibrovėlių taktika buvo „šlifuota“ nuo Bachmuto puolimo mažomis grupėmis iki to, kas atsitiko Avdijivkoje.

„Deja, priešas ir toliau turi persvarą artilerijos įrenginiais ir sviediniais, o mažos grupės šturmuoja mūsų pozicijas, daugiausia naktį“, – pabrėžė J. Firsovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(50)
(-40)

Komentarai ()

Susijusios žymos: