200 derybų raundų. 1 būdas, kai Putinas sutiks  ()

Dmytro Kuleba pakomentavo Ukrainos derybų su Rusija tikimybę. Ministras paaiškino, kokiomis sąlygomis diktatorius V. Putinas ryžtųsi rimtoms deryboms.



© Kremlin.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Vladimir_Putin_%2807-04-2021%29.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Užsienio reikalų ministerijos vadovas interviu teigė, kad atmestinai vertina tuos, kurie pažymėjo, jog po daugiau nei dvejų metų visaverčio karo Ukrainai atėjo laikas derėtis.

Ukrainos užsienio reikalų ministras sakė, kad nuo 2014 iki 2022 m. su Kremliumi buvo surengta 200 derybų raundų. Pasak ministro, kai kurie iš jų palaikė taikos derybas dėl naivaus požiūrio į jas, kiti ėjo už Putiną, o dar kiti „nesuprato Rusijos ir jos prezidento“. Jie klaidingai manė, kad reikia derėtis su velniu.

[Mažiausia kaina] Būtinas daiktas turintiems įvairaus tipo baseiną - puikus robotas palaikys maksimalią švarą (Video, „KOSGHO“)
2292 1

Mažiausia kaina šiais metais

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Paskutiniai vienetai

Belaidis robotas tinka įvairaus dydžio ir formos baseinams

Išsamiau

V. Putinas pradės rimtas derybas tik tada, kai jo karinė padėtis bus arti žlugimo. Kad tai pasiektų, Ukraina turi laikytis dvejopos strategijos: Ukraina turi laikytis sėkmės mūšio lauke ir kurti šalių koaliciją, kuri palaikytų prezidento V. Zelenskio pasiūlytą taikos formulę - Rusijos pasitraukimą, reparacijas ir karo nusikaltimų tribunolą,“ – Kuleba sakė interviu.

 

Ministras užsienio žurnalistams taip pat paaiškino sprendimą sustabdyti konsulinių paslaugų teikimą karo prievolininkams vyrams. Dmytro Kuleba pavadino nepriimtina, kad už šalies ribų esantys žmonės „sėdi restoranuose, kai kiti miršta“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(46)
(0)
(46)

Komentarai ()

Susijusios žymos: