[ŽT] Nepakluso Maskvos reikalavimams. Netikėta žinia

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Absoliutas 2024-04-30 08:12
“Nuostabi” salis…
Benediktas 2024-04-30 08:25
Diktatūroje tai normalu, nes turi būti tik viena nuomonė. Kaip gali kažkas viešai manyti kitaip? Nejuokaukit. Kaip žmogus gali kurti diktatūroje, jei visą jo gyvenimą reguliuoja valstybė.
kestutisz 2024-04-30 09:30
O galiu viešai manyt, kad Žemė plokščia? O kad įgytas imunitetas nėra blogiau nei skiepai ar kad karantinas - idiotizmas? :) Čia labai plona linija.
Benediktas 2024-04-30 09:36
Gali, dėl to tavo namo niekas nesprogdins ir nepasodins. Gali net sakyt, kad nereikia remti ukrainiečių ir jiems padėti, o Rusija mldc. Nemanau, kad tave sodins už tai.
Magnus 2024-04-30 10:17
Imunitetas ? Kas tas? Su skiepais ir karantinu viskas buvo tvarkoje. Niekas nevertė ir net neragino skiepytis. Skiepai pilnai saugūs bei veiksmingi buvo ir yra. Jei nežinojai, tai 6 asmenys ES palaikomi rusijos skleidė dezinformaciją/sąmokslo teorijas apie COVID'ą ir milijonai begalvių tuo patikėjo EDIT: Ačiū Immortallt už pliusą padėtą po šiuo komentaru, bet gali nuimti. Nes čia buvo sarkazmas. Tokiame dabar pasaulyje gyvenam, jog visišką briedą (barbarizmas) pasakius.. kitiems tai skamba kaip tiesa. Baisu.
kestutisz 2024-04-30 11:14
Bet kai vietiniai d*bilai priėmė visokių draudimų/prievolių - irgi negalėjai prieštarauti, kartu su kitais atsisakiusiais dalyvauti cirke gyventi normalų gyvenimą (tegu tie"dangus griūva" pasekėjai tegu iki šiandien sėdi karantine, negaila). Galėjai būti nubaustas arba net sumuštas (na to žymiojo apsauginio istorija). Žodžiu čia tik detalės, pati esmė kad kažkas va nusprendžia ir kiti turi šokinėti pagal dūdelę, kitaip nukentėsi. Netgi mano parama ukrainiečiam yra dalinai grįsta tam tikra kova prieš marazmus - pas save negalėjau, tai nors kitiem padėt reikia, kad agresorius (su savo marazmais) gautų į snukį.