[ŽT] „Tai nutiks iki kito sekmadienio.“ Artėja grandioziniai įvykiai. Ką paskelbė Syrskis (Video)  ()

„Net neabejoju, kad neturėsime problemų.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-04-30 [ŽT] „Tai nutiks iki kito sekmadienio.“ Artėja grandioziniai įvykiai. Ką paskelbė Syrskis (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dmitrijus Gordonas trumpai ir aiškiai pakomentavo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vado Syrskio pareiškimą apie sunkią situaciją fronte: „Pagalba jau čia: didžioji dalis jėgų jau čia“.

o to žurnalistas suintrigavo ukrainiečius teiginiu, kad iki kito sekmadienio fronte turėtų vykti įvykiai, kurie nudžiugins visus.

Dmitrijaus Gordono interviu su Vasilijumi Golovanovu galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Žurnalistas paaiškino, kodėl ukrainiečių neturėtų liūdinti nedidelė priešo sėkmė fronte: „Nedramatizuokime kai kurių Ukrainos kariuomenės traukimosi taktinių momentų: kaip mūsiškiai šiek tiek atsitraukė, taip jie viską ir sugrąžins. Aš optimistiškai žiūriu į rytojų. Net neabejoju, kad neturėsime problemų: problemų turės rusai, ir jau po kelių dienų“.

[Vokietija] Tik 119€ ir tokios galimybės! Fantastiškas belaidis dulkių siurblys. Paskutiniai vienetai (Video, „Liectroux i7“)
3649 2

Nuostabiai žema kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Gausybė keičiamų antgalių, labai plačios panaudojimo galimybės

Puikių savybių modelis

Išsamiau

Artėja labai geri įvykiai. Kartu Dmitrijus Gordonas išsakė savo prognozę artimiausioms dienoms, numatydamas teigiamus įvykius Ukrainai:

 

„Pasakysiu jums štai ką: kita mūsų laida bus per Velykas, o per Velykas mes turėsime labai gerą transliaciją, nes bus labai gerų žinių. Šią savaitę mūsų didžiuliam džiaugsmui kariniu požiūriu bus daugybė priežasčių“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(175)
(9)
(166)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: