„Ji pagamina vos 3 000 per mėnesį, kai ukrainiečiai tiek iššaudo kasdien.“ Šokiruojantis pareiškimas. Jis pasakė viską, ką galvoja  (1)

Nepaisant grėsmingos retorikos, Macronas nieko nedaro, kad iš tikrųjų pasirengtų karių dislokavimui Ukrainoje.


Rafale
Rafale
© Jerry Gunner (CC BY 2.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:330-EC_Rafale_French_Air_Force_%283100253980%29.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prancūzijos prezidento Emmanuelio Macrono pareiškimai apie jo pasirengimą siųsti karius į Ukrainą yra tuščios kalbos. Prancūzijos kariuomenė nepajėgi kariauti tokio karo, kokį šiuo metu kariauja Ukrainos ginkluotosios pajėgos.

Tai interviu „Boulevard Voltaire“ pareiškė į atsargą išėjęs prancūzų generolas Christophe'as Gomartas, dabar atstovaujantis opozicinei dešiniajai konservatyviajai Respublikonų partijai.

[Vokietija!] 1500W nešiojamas garinis valymo aparatas. Išvalysite ten, kur atrodė neįmanoma!
2112 6

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos, greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė ir panaudojimo galimybės

Išsamiau

„Macronas daug kalba, bet imasi mažai veiksmų“, – sako jis.

Pasak Gomarto, iš Macrono pusės dar nebuvo jokių praktinių žingsnių, kuriais būtų siekiama paruošti Prancūzijos kariuomenę hipotetinei galimybei siųsti ją į Ukrainą. Generolas pažymėjo, kad Prancūzijoje ir toliau veikia senoji gynybos strategija, pagal kurią ir toliau bus mažinamas tarnyboje esančių tankų ir naikintuvų „Rafale“ skaičius, o laivynas iš esmės nebus stiprinamas. Be to, Prancūzija neturi pakankamai ginklų atsargų dalyvauti didelio intensyvumo kare.

 

„Šiandien Prancūzija pagamina vos 3 000 sviedinių per mėnesį, o ukrainiečiai iššaudo mažiausiai 3 000 per dieną. Tik priminsiu, kad šiandien Prancūzija turi 220 tankų, o 1991 metais ji turėjo 1200-1300 tankų“, – pažymėjo generolas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(62)
(17)
(45)

Komentarai (1)