[ŽT] „Jiems nebelieka daug laiko.“ Didžiuliai neramumai Kryme. „Tai buvo Ukrainos partizanai“ (Video)  ()

Ukrainos partizanai pastebėjo rusų „Grad“ permetimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Partizaninio judėjimo „Ateš“ agentai praneša apie traukinio su BM-21 „Grad“ sistemomis judėjimą link Chersono srities. Anksčiau šie ginklai buvo Džankojaus mieste. Neaišku, kodėl rusai meta šias sistemas į Ukrainą, bet spėjama, kad po Džankojaus oro uosto atakų rusai ten nesijaučia saugūs. Be to, aišku, rusų technika Ukrainoje sparčiai naikinama, o karas Džankojuje nevyksta, todėl geriau tas „Grad“ sistemas mesti į frontą.

[Vokietija] Aukščiausios klasės 100W sulankstoma, portabili saulės panelė! Nuostabus daiktas patogioms kelionėms ir žygiams. Ribotas kiekis („Pegiant MItos PV100“)
4781 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Puikios savybės

Išsamiau

„Neslėpsime, kad žinome paskutinę šio traukinio stotelę. Tiksliai žinome, kur jie juos laikys. Štai kodėl jiems nebelieka daug laiko“, – rašo partizanai.

BM-21 „Grad“ yra salvinė raketų sistema, kurios istorija siekia septintąjį dešimtmetį. Įprastai šios sistemos už iki 21 km esančius taikinius tiesiog apipila nevaldomų raketų kruša. „Grad“ turi 3 žmonių įgulą, sveria 13,7 tonas, kelyje įsibėgėja iki 75 km/val. greičio. „Grad“ sistemos pasaulyje naudojamos labai plačiai, nes yra santykinai nebrangios. Rusija jų turi tikrai daug.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(56)
(2)
(54)

Komentarai ()