[ŽT] Rusus ištiks šokas. Juodojoje jūroje įvyko dar neregėta dvikova (Foto, Video)  (4)

Neeilinis susidūrimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusus ištiks šokas. Ukrainos kariuomenė nuolat tobulina savo antvandeninius dronus, kurie pastaraisiais mėnesiais darė didelę žalą Rusijos kariniam jūrų laivynui. Tačiau nauji ginklai, pastebėti ant šių konstrukcijų, reiškia, kad Ukrainos antvandeniniai dronai dabar taip pat kels grėsmę oro taikiniams.

Tiesą sakant, Juodojoje jūroje jau įvyko dvikova tarp tokio ginkluoto antvandeninio drono ir Rusijos sraigtasparnio Ka-29. Kaip pastebi soc. tinklų vartotojai, ukrainiečių antvandeninis dronas ginkluotas modifikuota „oras-oras“ raketa R-73.

[Vokietija] Aukščiausios klasės 100W sulankstoma, portabili saulės panelė! Nuostabus daiktas patogioms kelionėms ir žygiams. Ribotas kiekis („Pegiant MItos PV100“)
4828 4

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Puikios savybės

Išsamiau

Kiek tokie modernizuoti antvandeniniai dronai keis situaciją Juodojoje jūroje, parodys laikas, tačiau šiame regione veikiančios Rusijos pajėgos turi dar vieną priežastį susirūpinti. Okupantai turi saugotis grėsmių ne tik vandenyje, bet ir ore.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(169)
(5)
(164)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (4)

Susijusios žymos: