[ŽT] „Tai sugniuždys rusus psichologiškai.“ Prieš jį nebus kaip apsiginti. Atvyksta nesustabdomas karo žvėris (Video)  ()

„Suprasti, kad prieš tave jau NATO modelis...“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-08 [ŽT] „Tai sugniuždys rusus psichologiškai.“ Prieš jį nebus kaip apsiginti. Atvyksta nesustabdomas karo žvėris (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų oro pajėgų atstovas majoras Ilja Jevlašas prognozavo, kad Rusijos pilotai susinervins, kai Ukraina gaus ir pradės naudoti naikintuvus F-16.

Ilja Jevlašas pateikė atitinkamų komentarų Ukrainos leidinio NV vaizdo įraše.

„Jiems tai bus pavojinga. Netgi psichologiškai, suprasti, kad prieš tave jau NATO modelis, galingas reaktyvinis lėktuvas, kuris turi skirtingą ginkluotę... Jie, žinoma, gali nežinoti, kokio tipo raketas turim... su aktyvia nukreipimo galvute, pvz... ir koks jų skrydžio diapazonas“, – sakė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atstovas spaudai.

[Vokietija!] 1500W nešiojamas garinis valymo aparatas. Išvalysite ten, kur atrodė neįmanoma!
2283 6

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos, greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė ir panaudojimo galimybės

Išsamiau

 

„Manau, jiems tai sukels šiek tiek nežinomybės, o gal ir nervingumo naikintuvų pasirodymo metu. Kas mums į naudą. Žinoma, tai bus tam tikras psichologinis pranašumas“, – pridūrė Ilja Jevlašas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(82)
(3)
(79)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()