„Nebenaudojamas“. Atskleista didžiulė rusų paslaptis. Ką Ukrainiečiai padarė Krymo tiltui (Video)  ()

Ukraina turėtų sutelkti smūgius.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-15 „Nebenaudojamas“. Atskleista didžiulė rusų paslaptis. Ką Ukrainiečiai padarė Krymo tiltui (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Siekdama išlaikyti kariaujančius dalinius, Rusija pastaruoju metu daug labiau pasitikėjo tiekimo maršrutais, einančiais per okupuotas teritorijas žemyninėje Ukrainoje, nei Krymo tiltu, kurį Ukrainos ginkluotosios pajėgos jau ne kartą atakavo.

Tai pranešė „Independent“, remdamasi analitinės įmonės „Molfar“ duomenimis.

„Maxar“ palydovinės nuotraukos, anot analitikų, rodo, kad per pastaruosius tris mėnesius Krymo tilto geležinkelio vėže nepravažiavo nė vienas karinis krovininis traukinys.

[Vokietija] Tik nuo 298€ įspūdingi nešiojami PC! Intel Core i7, 32GB+1TB, 16 colių ir 165Hz, 2,5K ekranai, WIN11 ir kt. („Ninkear N16 Pro“, „Ninkear N15 Air“)
2040

Fantastiškai geros kainos

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Labai ribotas kiekis

Puikių savybių ir galimybių

Išsamiau

Pastebima, kad tilto naudojimas ženkliai sumažėjo po 2023 metų liepos 17 dienos, kai jį užpuolė sprogmenis gabenę Ukrainos karinio jūrų laivyno dronai, susprogdinę važiuojamosios dalies atkarpą ir geležinkelio bėgius.

Pasak Ukrainos saugumo tarnybos vadovo Vasylio Maliuko, dar visai neseniai Rusijoje per tiltą kasdien važiuodavo daugiau nei 40 ginklus gabenančių traukinių. Jis patikslino, kad dabar eismas sumažėjo iki keturių keleivinių ir vieno prekinio traukinio per dieną.

Tuo pačiu metu pastebimas krovinių gabenimo per Tamaną, Rusijos Krasnodaro teritorijoje, šuolis.

 

Anot analitikų, Ukraina turėtų racionaliai panaudoti vakarietišką ginkluotę ir sutelkti smūgius į kelią per Melitopolį, Berdianską ir Mariupolį, kur Rusija dabar tiesia naujas geležinkelio linijas, kad sujungtų šiuos okupuotus regionus su Krymu ir Rusijos žemynine dalimi.

Kaip skelbia leidinys, nauja geležinkelio linija, kuri driekiasi iš Melitopolio rajono Jakymivkos į Berdianską ir Mariupolį bei toliau į Rostovą, greičiausiai bus naudojama naujam Rusijos kariuomenės puolimui, kuris gali prasidėti šią vasarą.

 

Geležinkelio trasą sudaro 63 km naujų ir apie 140 km restauruotų bėgių. Įsibrovėliai nori baigti statybas iki metų pabaigos, kad naujasis tinklas sujungtų daugiau laikinai užimtos Donecko srities rajonų.

Ukrainos karinių jūrų pajėgų atstovas spaudai, 3-iojo laipsnio kapitonas Dmitrijus Pletenčiukas pareiškė, kad nelegaliai pastatytas Krymo tiltas bus sunaikintas ir vienintelis klausimas yra koks bus jo sugriovimo laipsnis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(2)
(47)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: