„Už Ukrainos ribų.“ Atskleisti taikiniai. Rusija ruošiasi suduoti pirmąjį smūgį (Video)  (3)

Smogtų bet kokiems britų kariniams objektams.


Rusų kariai
Rusų kariai
© Stop kadras | https://www.youtube.com/watch?v=D0STCqdPieU

Rusijos Federacija, jei jos teritorijoje būtų panaudotos britų gamybos raketos, pasilieka galimybę smogti bet kokiems britų kariniams objektams, įskaitant esančius už Ukrainos ribų. Apie tai pranešta oficialiame Rusijos Federacijos užsienio reikalų ministerijos pranešime, paskelbtame departamento svetainėje.

Anksčiau Jungtinės Karalystės užsienio reikalų sekretorius Davidas Cameronas sakė, kad britų pagamintos raketos gali būti panaudotos smogti Rusijos teritorijai.

Po to į Rusijos užsienio reikalų ministeriją buvo iškviestas JK ambasadorius RF Nigelas Casey. Rusijos diplomatinis departamentas paragino JK valdžią pagalvoti, kokias katastrofiškas pasekmes gali sukelti tokie veiksmai.

[Vokietija] Būtinas rinkinukas! Tik 55€ už akumuliatorinį „Geevorks“ pjūklą ir sekatorių. Labai ribotas kiekis
3083 3

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Ambasadoriui buvo pasakyta, kad Rusijos pusė D. Camerono žodžius vertina kaip rimto eskalavimo įrodymą ir vis didėjančio Londono įsitraukimo į karines operacijas Kyjivo pusėje patvirtinimą“, – pabrėžiama oficialiame Rusijos užsienio reikalų ministerijos pranešime.

Taigi Rusija išreiškia pasirengimą imtis radikalių atsakomųjų priemonių tuo atveju, jei britų tolimojo nuotolio raketos būtų panaudotos prieš Rusijos taikinius. Tokie Londono veiksmai sukels didelio eskalavimo Europoje riziką, įskaitant tiesioginį karinį konfliktą tarp Rusijos ir Šiaurės Atlanto Aljanso šalių.

 

Kyjivo Vakarų sąjungininkų ginklų panaudojimas smogiant Rusijos teritorijai buvo vadinamas pagrindine raudona linija Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui, nes daugelis analitikų prognozuoja, kad Rusijos invazija į Ukrainą, prasidėjusi 2022 m. vasario mėn., gali paaštrėti. Tačiau nors Ukrainos kariuomenė vis dažniau taikėsi į karinius objektus ir naftos perdirbimo gamyklas Rusijos žemėje, Kyjivas tvirtino, kad iki šiol tokiems smūgiams naudojo tik savo šalyje pagamintus dronus ir raketas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(20)
(-12)

Komentarai (3)