Vietoj Ukrainos netyčia subombardavo Rusiją. Milžiniški nuostoliai. Miestas ugnyje (Video)  (1)

Belgorodo mieste buvo sužeisti penki žmonės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis pranešimais, Rusija netyčia subombardavo savo teritoriją netoli Ukrainos sienos, smogdama į Charkivo miestą.

Kaip rašo „Newsweek“, Rusijos lėktuvas, vykdantis valdomų bombų smūgius į šiaurės rytų Ukrainos miestą Charkivą, per klaidą numetė amuniciją ant Belgorodo.

Rusija anksčiau pripažino bombardavusi savo teritoriją ir kai kurias jos kontroliuojamas Rytų Ukrainos dalis.

Buvęs Ukrainos vidaus reikalų ministerijos patarėjas Antonas Geraščenka sakė, kad valdoma bomba „nukrito tiesiai ant gyvenamųjų namų sektoriaus ir sprogo“.

[Vokietija] Net 530€ pigiau įspūdingos energijos stotelės, kurios tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („LANPWR D5“)
2199 4

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis praėjusį šeštadienį pareiškė, kad Rusija praėjusiomis dienomis numetė „beveik 70 valdomų aviacinių bombų prieš ukrainiečių pasienio bendruomenes ir pozicijas fronte“.

Belgorodo srities gubernatorius Viačeslavas Gladkovas sakė, kad per sprogimą Belgorodo mieste buvo sužeisti penki žmonės. Žuvusiųjų nėra, pranešė jis ir pridūrė, kad buvo apgadinta 30 namų ir 10 automobilių, tačiau daugiau informacijos apie sprogimo šaltinį nepateikė.

Pastaraisiais mėnesiais antrajame pagal dydį Ukrainos mieste Charkive lijo rusų bombomis. Visoje fronto linijoje Maskva naudojo modifikuotas sovietmečio bombas, kuriose buvo sumontuoti nukreipimo rinkiniai ir sparnai, kad tiksliau smogtų taikiniams. Rusijos reaktyviniai lėktuvai paleidžia tiksliai valdomas bombas už Kyjivo oro gynybos veikimo nuotolio ir jos sklendžia savo tikslo link, dažnai sukeldamos niokojantį poveikį. Ukrainos pareigūnai Charkive pastarosiomis dienomis pranešė apie kelis smūgius, įskaitant tuos, kurių metu buvo panaudotos valdomos aviacinės bombos.

 

Balandį Rusijos nepriklausoma žiniasklaida „Astra“ pranešė, kad Maskva per klaidą nukreipė raketą „Ch-59“ į kaimą Belgorodo srityje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(96)
(3)
(93)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: