Rusų propaganda smogia savo armijai tikrą antausį. „Sofos mėsininkai, kas jūsų galvose?“  ()

Bandė atverti ultrapatriotams akis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų propaganda smogia armijai tikrą antausį. Propagandistė Anastasija Kaševarova patarė Z-patriotams nustoti svajoti apie Ukrainos Charkivo užėmimą.

Drąsų įrašą ji paskelbė savo „Telegram“ kanale gegužės 10 d., kai Rusijos armija bandė prasiveržti per sieną Charkivo srityje, praneša Dialogue.UA.

Įširdusi Kaševarova bandė atverti ultrapatriotams akis į tai, kas vyksta fronte. Ji patikino, kad išimtinai „mėsos puolimo“ taktika kovojanti Rusijos armija neturi šansų užimti Charkivą.

[Vokietija] Fantastiški 21V suktukai-grąžtai tik 29€! Su 2 baterijomis, reguliuojami greičiai, 25+3 padėtys ir kt.
4072 5

Nuostabai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus siuntimas

Puikus funkcionalumas

Išsamiau

Net nesvajokit. Ar galite įsivaizduoti, koks yra Charkivo puolimas. Jūs kovojote už kaimą daugelį metų, Bachmutą paėmėte už kainą, kuri viršijo nuostolius Afganistane. O Marjinką kiek ėmėte? Kiek padėjote Vuhledare? Sofos mėsininkai, kas jūsų galvose?“ – kalbėjo Z propagandistė.

 

Anot jos, vienintelis dalykas, kurio Rusija šiandien gali tikėtis, yra pasienio zonos Charkivo srityje užgrobimas. Bet net ir tai neveiks, jei Rusijos Federacija ir toliau naikins savo pėstininkus.

„Artilerija turi būti paruošta, bet mūsų šalyje artileristai paverčiami atakuojančiais kariais. Mūsų ekspertams ir kai kuriems kariškiams viskas taip paprasta. Jie jau pasiekė Kyjivą... liežuviu“, – sakė Kaševarova.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(149)
(2)
(147)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: