„Tai visai ne „Patriot“. 10 000 000$ paleisti vėjais.“ Skelbia sensaciją (Video)  (1)

Ukrainos gynybos pajėgos apgavo okupantus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos pajėgos privertė rusus išmesti 10 mln. dolerių vertės „Iskander“ raketą.

Okupantų džiaugsmas dėl priešlėktuvinės raketų sistemos „Patriot“ sunaikinimo Zaporižioje pasirodė per ankstyvas. Ukrainos ginkluotosios pajėgos apgavo rusus, priversdama juos iššvaistyti brangias „Iskander“ raketas sunaikinti maketus. Rusai apsidžiaugė per anksti, rašo Dialog.UA.

Gegužės 10 d. Rusijos valstybinė žiniasklaida išplatino filmuotą medžiagą, kurioje užfiksuotas tariamas amerikietiškos priešlėktuvinės gynybos sistemos „Patriot“ paleidimo įrenginio ir radiolokacinio įrenginio sunaikinimas netoli Guliapolio kaimo Zaporožės kryptimi. Labai greitai paaiškėjo, kad taikinys pasirodė esąs netikras.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Monitorių šviesų juostos, ventiliatoriai, galingi jump starteriai, planšetės ir kt. (Video)
2493 9

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „POPDEER PD-J01“ - 20000mAh, iki 2500A jump starteris

2) „BlitzWolf BW-CML2 Air“ - monitoriaus šviesos juosta

3) „Violent Wind Fan“ - portabilus, įkraunamas ventiliatorius

4) „N-One NPad Plus“ - 16+128GB, 10,4 colių 2K ekrano Android 13 planšetė

5) „Drillpro“ - 18V akumuliatorinis kampinis šlifuoklis, be baterijų

6) „Foursun“ - 4in1 jump starteris su oro kompresoriumi

Išsamiau

Apie tai „Telegram“ pranešė Rusijos karo ekspertas Janas Matvejevas. Jis įvardijo du faktus, rodančius, kad Rusijos kariuomenė iš tikrųjų smogė maketams.

„Raketa „Iskander“ pataikė į priešlėktuvinės gynybos sistemos „Patriot“ paleidimo įrenginį ir radarą, tačiau yra niuansas. Esu įsitikinęs, kad tai yra maketai. Jie stovi atviroje teritorijoje be jokios maskuotės. Raketų paleidimo įrenginyje nėra, taigi ten ji neturi ką veikti, ji galėjo būti paslėpta net artimiausiuose krūmuose. Radaras neprivalo būti taip arti paleidimo“, – sakė ekspertas.

 

 

Verta patikslinti, kad rusai smūgiui panaudojo raketą „Iskander“. Jos kainuoja apie 10 mln. dolerių, o vienos netikros priešlėktuvinės gynybos sistemos kaina – tik 10 000 dolerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(179)
(3)
(176)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: